Нектар пиво кампањом “Клизи као љетна гума” даровало возаче

 Као одговор на бројне позитивне реакције корисника на друштвеним мрежама на фотографију билборда насталу у околини Дервенте, Бањалучка пивара са својим водећим брендом, Нектаром, је покренула друштвено одговорну активност којом истиче значај одговорног понашања у саобраћају и подсјећа све на важност кориштења одговарајућих пнеуматика у зимском периоду. 

Република Српска 03.01.2022 | 09:37
Нектар пиво кампањом “Клизи као љетна гума” даровало возаче

Нектар и Бањалучка пивара омогућили су бесплатну услугу замјене љетних за зимске пнеуматике за првих двадесет возача који су се 30. и 31. децембра, у периоду од 8.00 до 15.00 часова, јавили у Ауто центар “Меркур”, и тиме их обрадовали овим симболичним гестом и употпунили им празничну атмосферу.  

“Драго нам је што су наши потрошачи опет препознали и одлично одреаговали на идеју која стоји иза наше маркетиншке кампање. Инспирисани Нектаровим слоганом “Клизи као љетна гума”, Бањалучка пивара је поред услуге замјене љетних пнеуматика, возаче симболично наградила и пакетом Нектар пива уз њихово обећање да ће Нектар конзумирати одговорно, када не возе. Надамо се да смо овом активношћу покренули ланац добре енергије која ће инспирисати и друге”, изјавила је овом приликом Милка Станивуковић, ПР менаџерка Бањалучке пиваре. 

Подсјећамо, креативни тим Бањалучке пиваре је за крај године припремио занимљиву и духовиту Нектарову кампању уз симпатичан слоган "Клизи као љетна гума”, а све у намјери да потрошаче запљусне оптимизмом у овом празничном периоду.

То је резултирало вртоглавим растом броја оних који су ову поруку дијелили путем Фацебоока, Инстаграма, Тwиттера и осталих друштвених мрежа, не само у БиХ, него и шире. Из Бањалучке пиваре су поручили да Нектар треба да клизи као летња гума, али због сигурности наших потрошача, гуме на ауту морају да буду зимске!


(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А, будала мајко

03.01.2022 21:53

Некад су ти тимови који су се бавили менаџментом били креативни, размишљало се, стварало се, сад што једноставније, то разумљивије за биједу и сиротињу, која себи једино и може приуштити "пиву пред трговином" јер ништа друго и не може, срам вас било, то није бањалучко, већ енглеско пиво, ништа ту више наше није, дјеца вам га по цијеле дане испијала !

ОДГОВОРИТЕ