Објављена прогноза: Стиже промјена времена у БиХ

Јутрос је у Босни умјерено до претежно облачно вријеме с маглом по котлинама и уз ријечне токове. У Херцеговини претежно ведро, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Босна и Херцеговина 03.01.2022 | 08:30
Објављена прогноза: Стиже промјена времена у БиХ

Данас ће у Босни и Херцеговини превладавати умјерено до претежно облачно вријеме са маглом по котлинама и уз ријечне токове. Вјетар слаб јужни и југозападни. Дневна температура од 6 до 12, на југу и сјеверу земље до 14 степени.

Према прогнози Завода сутра, 4. јануара, очекује се умјерено до претежно облачно вријеме. Нешто мање облачности и сунчаније очекује се у сјевероисточним подручјима. По котлинама и уз ријечне токове могућа је магла или ниска облачност.

Током дана, понегдје у југозападним подручјима може пасти и мало кише. Очекиване јутарње температуре су од 3 до 8, на југу до 11, а највиша дневна од 10 до 17 степени.

За сртиједу је прогнозирано претежно облачно вријеме. Током дана, понегдје с кишом у јужним и југозападним подручјима.

Крајем дана, падавине се очекују и у сјеверним, сјеврозападним и ценралним подручјима. У планинским дијеловима са сусњежицом и снијегом. Јутарња температура од 6 до 11, а највиша дневна од 8 до 15 степени.

За четвртак, 6. јануара, најављено је претежно облачно вријеме. У Босни са сусњежицом и снијегом, а у Херцеговини с кишом. Јутарња температура од -2 до 4, а највиша дневна од 0 до 6, на југу до 12 степени.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар