Братунац: Седам повријеђених, нису животно угрожени

Укупно седам особа повријеђено је у пожару који је ноћас захватио више станова у стамбеној згради у Братунцу и нико од њих није животно угрожен, сазнају "Независне новине" незванично.

Република Српска 01.01.2022 | 12:09
Братунац: Седам повријеђених, нису животно угрожени

Повријеђена лица, након овог пожара, превезена су у болницу Зворник.

У овом пожару, подсјетимо, погинуле су двије особе, а како "Независне новине" незванично сазнају, у питању су шездесетједногодишњи Ж.Ц. и педесетосмогодишњи С.С.

"Према досадашњим резултатима истраге, они су били у стану у којем је избио пожар, а који се потом проширио на више станова", рекли су наши извори.

Данијела Маџаревић, портпарол Полицијске управе Зворник, навела је да је пожар пријављен ноћас у 2.10 часова, а угашен у 3.15 х.

Према сазнањима "Независних новина", у близини ове зграде била је патрола Јединице жандармерије Полицијске управе Зворник, која је брзом интервенцијом спасила неколико породица.

(БН/Независне Фото:Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Младен Софреновић

01.01.2022 11:26

Република Српска је богатство институција које служе за украс. Противпожарна заштита је у директној надлежности Полиције Републике Српске. Двије године покушавам на Окружном Тужилаштву Бијељина доказати да је ЦСБ Бијељина издала лажну потврду да су испуњени противпожарни услови за зграду у Мајевичкој 176. а зграда нема ПП - постројење и хидранти никада нису провјеравани у складу са законима Републике Српске. 25 станова и 4 пословна простора су у пожарној а сви људи у животној опасности због лажне потврде МУП Републике Српске ЦСБ Бијељина. Коме то рећи у Републици Српској, малоумници који мисле да радиш против Републике Српске само зато што указујеш на колективно лудило. Зато су и ови људи страдали,нема компромиса са струком и прописима о заштити од пожара. Саучешће породици настрадалих.

ОДГОВОРИТЕ