Северина се сели у Србију: Купује стан у елитном делу од 266.000 евра!

Северина Вучковић купује стан у Београду! Певачица је виђена како разгледа некретнине у елитном насељу "Вест 65" на Новом Београду.

Забава 29.12.2021 | 10:43
Северина се сели у Србију: Купује стан у елитном делу од 266.000 евра!

Бивша снајка Драгана Којића Кебе наводно је највише заинтересована за стан од 70 квадрата, који ће је коштати 266.000 евра!

 

- Севе је током брака са Кебиним сином Игором навикла да живи на релацији Загреб-Београд. Логично је да од развода не иде више у Кебину кућу на Бежанијској коси, па је зато решила да купи стан у Београду. По препоруци пријатеља, композитора Филипа Милетића одлучила се за елитно насеље на Новом Београду - прича наш добро обавештен извор.

Severina
ФОТО: АТА ИМАГЕС

Лифтом до стана

Поп звезда је разгледала неколико станова, а њен пријатељ нам открива за који се одлучила: - Највише јој се допао стан од 70 квадрата, који има пространу терасу и две спаваће собе. Једну је већ наменила сину Александру, који је скакао од среће кад му је рекла да ће доста времена проводити у Београду. Северина није жалила пара за нови дом. Квадрат у "Весту 65" кошта 3.800 евра, па ће за стан искеширати чак 266.000 евра! Певачици се допада што ће у новом дому имати приватност. - Комплекс има обезбеђење, па нико без њене дозволе не може да дође до ње! Осим тога, Северина се одушевила и зато што ће имати гаражу, одакле лифтом може да оде до стана на четвртом спрату - прича наш добро обавештен извор.

Занимљив комшилук

Severina Vučković
ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

Прве Северинине комшије биће њене бројне колегинице, али и најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

- Северинин стан се налази у згради у којој живи и Сандра Африка. У комшилуку су јој и Милица Тодоровић, Милица Павловић и Марија Шерифовић. А ту је и Новак Ђоковић, кога она и њен син Александар обожавају! - прича наш извор. Вучковићева је често истицала да обожава нашу престоницу, где иначе живи и њена сестра Маријана.

- Волим да дођем у Београд, ту имам најдивнију публику. Волим што се волимо! - рекла је својевремено певачица.

Novak Đoković
ФОТО: ПРИНТСКРИН: ИНСТАГРАМ/ИГОР.РОГАН.9

(Курир.рс/Хит/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар