Весна Змијанац иде на пресађивање косе у Турску!

Велика фолк звезда Весна Змијанац наводно иде на пресађивање косе у Турску јер већ неко време има проблема с опадањем косе, која јој се до те мере проредила да мора да носи перике да би пристојно изгледала кад се појављује негде у јавности.

Забава 27.12.2021 | 17:27
Весна Змијанац иде на пресађивање косе у Турску!

Наиме, како Српски телеграф сазнаје, певачица је на перике потрошила чак 8.000 евра, а није решила проблем, па је одлучила да се подвргне третману трансплантације природне длаке, која се веома успешно ради у Истанбулу.

 
Vesna Zmijanac, Dva jelena
ФОТО: ИВАН СТАНИВУКОВИЦ ЗЕКА

Весна је прво купила три-четири перике да би прикрила недостатак, али, поред тога што је скупо плаћала најбоље перике и давала по неколико хиљада евра на њих, нису јој одговарале. Након дужег ношења оне потпаре главу и веома су непријатне без обзира на то што остављају пристојан визуелни ефекат. Зато се Змијанчева распитивала о трансплантацији косе, коју у Турској веома успешно раде и потпуно ћелавим мушкарцима. То јесу скупи и болни третмани, али певачица је после дужег размишљања и информисања о свему решила да им се подвргне - открива за наш лист извор близак фолкерки.

- У Истанбулу је на гласу једна клиника која је специјализована за ове захвате и сви који су били одлазили су задовољни. Тако се и Весна, која је због проблема с опадањем косе потрошила много пара на квалитетне перике, одлучила на ово трајно решење. Четири перике које певачица најчешће носи јој је, иначе, радио популарни власуљар из београдског позоришта, али како њихово константно ношење узрокује додатне проблеме с теменом главе, морала је да пронађе друго решење.

Vesna Zmijanac, Dva jelena
ФОТО: ИВАН СТАНИВУКОВИЦ ЗЕКА

(курир.рс/република/српски телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

27.12.2021 18:56

Прејака вијест. Ево сад нећу моћи заспати мислећи како ће платити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хххммм

27.12.2021 19:01

Зар се доскора није писало да Весна једва да има за хљеб? ????

ОДГОВОРИТЕ