Милица и Стеван снимају дует: Куме напиши нам песму!

Осим што су велики пријатељи, певач је открио да у даљем периоду постоји могућност и да пословно сарађују.

Забава 26.12.2021 | 17:51
Милица и Стеван снимају дует: Куме напиши нам песму!

Певач Стеван Анђелковић појавио се давне 2003. године на сцени популарног музичког такмичења „Звезде Гранда”, а оно што у многи приметили јесте да већ неко време није активан, што су неки протумачили као да се презаситио музике, али он каже да ипак није тако, те да му је пандемија пореметила планове.

- Свашта нешто припремам, правим музику, наступам, планирам наступ за Нову годину, али видећемо шта ће бити због ове ситуације и због свих ових мера. Ја се надам да ћу ускоро објавити нешто ново јер сам почео да компонујем и да пишем неке текстове. Размењујем доста мишљење и са колегама, тако да се стварно надам ускоро нечему новом- открио је певач за „Гранд Онлине”.

Антонио Ахел/АТАИмагес
 

Како му је Милица Тодоровић кума, Стеван је открио и да ли размишља о пословној сарадњи са најбољом другарицом: 

- Јој не знам, нисмо никада пословно разговарали и размишљали када је наш однос у питању. Нешто смо скоро причали да би могли да снимимо неку песму, рекла ми је: „Јој куме, хајде напиши нам неку песму”, тако да што да не?! Али ако изађе нека добра песма која може да буде наш дует, онда сто посто снимамо.

Kume, napiši nam pesmu! Stevan Anđelković o duetu sa Milicom Todorović

Анђелковић каже да се радује новогодишњим празницима и да га је еуфорија увелико ухватила.

- Мени је зима најлепше годишње доба, ја зиму просто обожавам. Немојте да ме мрзите сад због тога (смех). Обожавам овај период, некако ме све то асецира на пријатељство и на породицу. После свега што нам се дешава само желим свима добро здравље, радост и мир - рекао је Стева у интервјуу за поменути медиј. 

Подсетимо, Стеван Анђелковић из прве сезоне „Звезда Гранда” изашао је као другопласирани кандидат.

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар