Угљевик: Због свађе око ручка, ножем убо сина

Михајло Маринковић убо сина Славка у стомак

Република Српска 26.12.2021 | 09:25
Угљевик: Због свађе око ручка, ножем убо сина

Судија за предходно саслушање Основног суда у Бијељини потврдио је оптужницу Окружног јавног тужилаштва Бијељина против пензионера Михајла Маринковића из Угљевика. Он се терети што је из нехата кухињским ножем нанио тешке повреде сину Славки који се једва извукао. 

Према наводима из оптужнице догађај се десио 27. јула ове године у њиховој породичној кући у Угљевик Селу. 

У руци држао здјелу и нож

- Због краћег неспоразума и свађе, а везано за спремање хране, у моменту док је он управо спремао салату и том приликом држао у руци здјелу и нож, дужине сјечива седам центиметара, том приликом дошло је до међусобног гурања, када је са ножем убо Славка у предјелу стомака, наносећи му тешку тјелесну повреду у виду убодне ране око 15 милиметара у пречнику нивоа деветог ребра, нејасне дубине- наводи се у оптужници.

Том приликом дошло је до продирања оштрице ножа у грудну дупљу и повреде дубљих структура, те излива крви у плеурални простор, доводећи до угрожености дисања, због чега је Славко задржан на лијечењу до 5. августа ове године године у Општој болници „Свети Врачеви“ у Бијељини.

ом приликом дошло је до продирања оштрице ножа у грудну дупљу и повреде дубљих структура, те излива крви у плеурални простор, доводећи до угрожености дисања, због чега је Славко задржан на лијечењу до 5. августа ове године године у Општој болници „Свети Врачеви“ у Бијељини.

Стање му се погоршало

Након што му се стање погоршало, Славко Маринковић је поново примљен 10. августа, а потом 19. августа упућен на лијечење у УКЦ Бања Лука, гдје се задржао на лијечењу све до 7.септембра ове године.

Оцу Михајлу се ставља на терет кривично дјело тешка тјелесна повреда, почињено из нехата.

(Аваз Фото: Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ето видиш

26.12.2021 09:33

Ђаво никад на спава, а тај мали ће, вјероватно, имати одређене посљедице док је жив! У памет се људи, и мало повуците ручну, код оваквих ситуација!

ОДГОВОРИТЕ
Name

само јако

26.12.2021 09:41

Потукли се око пасецетине

Name

Није то НИКАКАВ

26.12.2021 13:16

Отац,није ни људско биће. Ако је спреман рођеног сина уништити,шта би другима урадио? Гдје ту "НЕХАТ"???Не ЛУПЕТАЈТЕ глупости!!!??????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снетана

27.12.2021 13:03

Лудило каква љубомора. Кад деца додју љубав и страст оставимо по страни и урадимо себе у будуцност односно у децу. Теско деци. Страсно...

ОДГОВОРИТЕ