Гдје је Чола уложио милионе зарађене током каријере?!

Здравко Чолић је новац који је зарадио током дугогодишње каријере уложио у бизнис са некретнинама.

Забава 25.12.2021 | 18:33
Гдје је Чола уложио милионе зарађене током каријере?!

Како Курир ексклузивно сазнаје, он већ неколико година заједно са својим кумом зида стамбене зграде у Голф насељу на Бановом Брду у Београду.

Zdravko Čolić
фото: Немања Николић, Дамир Дервишагић

Реч је о висококвалитетним зградама и луксузним становима у које су уложени милиони евра, па се може рећи да је реч о комплексу станова различитих структура и квадратура, од гарсоњера па до четворособних. Сви станови су направљених од првокласних материјала. Удобан и функционалан животни простор је прилагођен савременом начину живота, свим потребама и генерацијама, а велики плус им је и тај што су добро повезани са остатком града. Ипак, као што је познато, Чола не воли да прича о свом приватном животу нити да се јавно експонира на овај начин, тако да је ову информацију успешно крио све ове године.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2017/12/01/23/1341431_0902-дадо-дјилас_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2017/12/01/23/1341431_0902-дадо-дјилас_фф-с.јпг?вер=1640440680" алт="стамбене зграде, професионални управник, станари, локална самоуправа, комунални инспектор, Републички геодетски завод, Весна Протулипац" />
фото: Дадо Ђилас

Иако о томе не жели да говори, очигледно је да је <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3835003/цеца-дино-мерлин-здравко-цолиц-цола-наступи-нова-година" таргет="_бланк" рел="ноопенер">певач паметно уложио свој новац, а као један од најпопуларнијих и најпознатијих певача не само код нас, већ и у целом региону јасно је да су у питању милиони евра. Чолић је за разлику од многих својих колега врло скроман, па се никада није хвалио скупим аутомобилима, гардеробом или путовањима, па ни не чуди да је имао средстава да уложи у бизнис са својим кумом, који је својевремено био директор једне од највећих хемијских фабрика у региону.

И док су се многе његове колеге жалиле на финансијску кризу узроковану пандемијом коронавируса и немогућношћу да наступају као некад, Чоли то није тешко пало, јер му се новац од овог бизниса све време сливао на банковни рачун.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/25/15/2844069_цола_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/25/15/2844069_цола_фф-с.јпг?вер=1640441692" алт="Здравко Чолић, Зидање, Зграде" />
фото: Дамир Дервишагић, Схуттерстоцк

Наравно, поред овог бизниса, он је за време пандемије радио и на новим песмама, пошто је све концерте отказао у страху од болести. Ипак, открио нам је да не седи скрштених руку. Доста времена проводи у свом студију, који има у кући.

- Одмарам за време короне, радим нове песме док траје пандемија, и док нема наступа. Почињем од неких мојих нових идеја, па онда укључујем сараднике. Видећемо како ће све то изгледати - изјавио је Чолић медијима.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар