За Наташу нема кризе: На салашу заради 10.000 евра

Наташа Беквалац не боји се кризе и не страхује због мањка наступа услед пандемије корона вируса, јер има још један, уносан бизнис!

Забава 24.12.2021 | 17:23
За Наташу нема кризе: На салашу заради 10.000 евра

Певачица издаје своје луксузно имање у Ченеју за различите врсте прослава, а за недељу дана заради најмање 2.800 евра, сазнаје Курир.

Nataša Bekvalac
фото: АТА Имагес

Беквалчева се пре извесног времена са ћеркама вратила у српску престоницу, где такође има некретнину, и за сада планира да се ту стационира. Због тога је одлучила да јој раскошна кућа на салашу не буде празна и да скупља прашину, па је почела да је издаје у закуп.

Nataša Bekvalac, Čenej
фото: Принтсцреен/Yоутубе/ YтонгСрбија

Како каже извор близак певачици, њено имање је лепо уређено, има предиван врт, базен, а и унутрашњост куће је као из бајке због чега је погодна и за зимске и за летње прославе. Цена издавања је права "ситница" и износи 700 евра по дану, са могућношчу ноћења у кући за закупца. Како на недељном нивоу салаш издаје минимум четири пута, Наташа за седам дана заради скоро три хиљаде евра!

Ипак, рекорд је био овог лета, када је зарадила скоро десет хиљада евра. Наиме, она је у јулу ове године, када су мере против ковида мало попустиле и када су венчања и велике прославе могле да се организују, кућу издала чак 14 пута, каже саговорник. Простом рачуницом, Ната је тог месеца привредила 9.800 евра!

Иначе, и певачицине колеге и пријатељи су заинтересовани за закуп салаша, а једна од њих је и Катарина Грујић. Она и њен партнер, фудбалер Марко Гобељић изговорили су судбоносно "да" управо на њеном имању крајем августа.

Katarina Grujić, Nataša Bekvalac, imanje, Čenej
фото: Принтсцреен/Инстаграм/22хоусе, Курир

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар