Реализована већина обећаних пројеката у Бањалуци

Предсједник Градског одбора СПС Бањалука и одборник у Скупштини града, Саша Кондић истакао је данас да је током прве године мандата нова Градска управа реализовала већину најављених пројеката, укључујући и пројекте које су директно подржали одборници СПС.

Република Српска 24.12.2021 | 17:11
Реализована већина обећаних пројеката у Бањалуци

Он истиче да је евидентено да Бањалука иде напријед али и да увијек може и мора боље. 

– Потез који заслужује посебну похвалу је обезбјеђивање бесплатних уџбеника за ученике основних школа, након чега се за исти потез одлучила и Влада Рпеублике Српске. Ту су и бесплатан јавни превоз за одређене категорије становништва, али и почетак великих пројеката у граду као што су изградња највећег градског парка, изградња централног спомен обиљежја погинулим борцима Војске Републике Српске, и изградња моста у Чесми – каже Кондић.

Иако је ова 2021. година за све била тешка и изазовна, додаје он, направљене су и значајне уштеде у пословању Градске управе.

Кондић подсјећа на исплату једнократних помоћи што ранијих година није био случај, као и смањење пореза на непокретности, чиме је буџет града остао мањи за 4 милиона марака, али су и поред тога остварене уштеде и повећање буџета за 10 милиона марака.

– Када на све то додамо да је градоначелник Драшко Станивуковић у првих годину дана мандата без скупштинске већине, без замјеника и без подршке скупштинске већине, али и без подршке Владе Српске која се ранијих година подразумијевала, реално је рећи да је за првих годину дана мандата заслужио више него пролазну оцјену – сматра Кондић.

Он каже да ће СПС у Скупштини града наставити да подржава добре пројекте, а као и до сада очекују и конкретне резултате.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Истина

24.12.2021 16:34

Свака част. Подршка Саши Кондићу и СПС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Лаус

24.12.2021 16:47

Само овим будалама које слусају газде из Лактаса не ваља стање ј БЛ и на све нацине раде против града.Нисам гласао за Драска,није ми драг,али хоцу јер све сто ради је за БЛ,а не за Лактасе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

24.12.2021 17:00

Браво Кондицу, браво СПС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан

24.12.2021 17:09

Ово је права прица, велика подрска Сасу Кондици и СПС-у!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

24.12.2021 17:47

Браво Кондицу само напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2021 17:48

СПС БУДУЦНОСТ СРПСКЕЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ