Зашто млађе мушкарце привлаче старије жене?

Једно британско истраживање је показало да готово 70 посто мушкараца сматра привлачнијим жене које су зрелије и старије од њих.

Занимљивости 24.12.2021 | 16:56
Зашто млађе мушкарце привлаче старије жене?

Када су упитани које квалитете воле код супротног пола, самопоуздање се нашло на првом месту.

Млађе жене неретко на себи примећују несавршености на свом лицу или у свом понашању. Док су млађе жене склоне самокритици, зреле жене су сигурне у себе и у свој изглед, а промене на лицу и телу прихватају као нешто неминовно.

Жене богате искуствима, свесне су да су неке ствари у животу истински важне, док су неке друге сасвим пролазне и тричаве. Оне тако негују свој дух, док се не оптерећују променама на телу.

Зреле жене знају колико живот брзо пролази, па цене сваки тренутак. Воле да раде на себи и одлучују се увек за ствари у којима ће да уживају.

Такође, не либе се да науче нешто ново.

Снажне су

Бројна искуства, разочарања и превазиђени страхови, учинили су од зрелих жена стабилне и снажне особе.

Сваки изазов који се нашао пред њом, учинио је да она буде снажнија, што је од ње створило одважну особу, поносну на своје године и животна искуства.

Самопоуздање и самопоштовање

Зрела жена ће на прво место увек ставити свој мир, живот по својим правилима и јубав према себи. Самопоуздање се стиче годинама, а зрела жена која држи до себе, од њга просто “пуца”.

Свака жена треба да слуша себе, истакне своје предности и ради на превазилажењу својих слабости. Моћ здраве љубави према себи је оно што ће сваку жену да учини срећном и напросто величанственом.

Мир

Мирне и уравнотежене жене увек изгледају боље. Унутрашњи мир се просто увек приказује на нечијем лицу, а особе које су помирљиве са судбином и које не дозвољавају чак ни најтежим животним околностима да их сруше, једноставно су лепе.

(Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар