Цеца Ражнатовић искрено о прстену и веридби!?

Светлана Цеца Ражнатовић говорила је о томе како ће ове године провести новогодишњу ноћ, о путовањима која је чекају почетком следеће године, односу са емотивним партнером Богданом Срејовићем, али и о болним губицима својим колега и пријатеља.

Забава 23.12.2021 | 20:38
Цеца Ражнатовић искрено о прстену и веридби!?

Певачица у емисији ''Ексклузивно'' каже да ће Нову годину дочекати са својом породицом.

 
Ceca Ražnatović
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Ја ћу ову Нову годину дочекати не са својом публиком, већ са својом породицом, што је такође прелепо. Знам само да ћу добро да се опустим, да сипам себи пиће и да уживам у новогодишњем програму, а коме се спава, нека спава - рекла је Цеца и дотакла се планираних путовања у 2022. години.

- Има простора у јануару и фебруару да се мало отпутује и да се одмори. Децембар је увек пребукиран. Ја много више волим уживање поред мора, али некад нисам у прилици да издвојим толико времена, овде ми пријају неке ближе дестинације попут Златибора и Копаоника - каже Ражнатовићева, а о болним губицима је поручила:

Bogdan Srejović
ФОТО: АНА ПАУКОВИЋ

- Задње две године су нам свима турбулентне и огромне су осцилације. Дешавале су се људима и лепе ствари, али много и тужних. Неколико мојих колега нас је напустило и то су за све нас била непријатна изненађења. Много људи које сам познавала умрло је од короне и једва чекам да ово лудило прође и надам се да ће ускоро то и да се деси, стварно је доста - каже Цеца.

Певачица је проговорила о односу са Богданом, скупоценом прстену и наводној веридби.

- То су будалаштине, Богдан и ја уопште не размишљамо о таквим стварима. Ми уживамо у нашем односу и то је све што имам да кажем - истакла је Цеца за "Ексклузивно".

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар