Спектакл у Дервенти: Мајстори петопарца крећу у борбу за титулу

Футсал је спорт који све више осваја срца љубитеља фудбала широм планете, а такмичења се одржавају под окриљем ФИФА и УЕФА. Мајстори петопарца увијек приреде спектакл за публику јер на мањем простору него што је фудбалско игралиште могу да покажу вјештине с лоптом. Чак 120 екипа из региона окупило се у Дервенти, а јубиларни 20. турнир организује се уз подршку компаније Моззарт.

Република Српска 23.12.2021 | 18:09
Спектакл у Дервенти: Мајстори петопарца крећу у борбу за титулу

Ово је највећи спортски догађај у овом граду, а одржава се од 12. до 29. децембра. Узбуђење расте како надметање улази у завршну фазу јер су у игри и вриједне новчане награде.

“Међународне фудбалске организације посвећују велику пажњу футсалу, јер је то дефинитивно веома атрактиван спорт. И наша вјерна публика већ двије деценије има прилику да ужива у спектаклу, а и ове године имамо велики број такмичара из сусједних земаља. Хвала много компанији Моззарт која нам је помогла у реализацији великог догађаја”, нагласио је Дејан Плиснић, члан организационог одбора.

Турнир окупља више старосних категорија, а највеће борбе воде сениори из 52 екипе. Побједницима ће припасти 10.000 марака, а укупан наградни фонд је 18.000 марака.  

 Компанија Моззарт је током цијеле године инвестирала у спорт – поред улагања у инфраструктуру и обнављања кошаркашких терена, у великој мјери је помагала спортским колективима, појединцима, али и у организацији великих такмичења.

 “Са великим задовољством смо поново подржали турнир који окупља велики број сјајних учесника из региона. Вјерујемо да ће се о овом догађају причати још дуго и да ће публика уживати у спектакуларним завршним борбама”, нагласила је Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова у Моззарту.


(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар