Хаос између "Ураганка": У најави разлаз?!

Већ неко вријеме у медијима кружи информација да је група "Хуррицане" пред распадом, иако је њихов ПР тим то више пута демантовао. Посљедњи пут се ова прича појавила када је Ксенија Кнежевић са свог Инстаграм налога обрисала све фотографије са колегиницама из бенда, а одмах након тога и све објаве са свог налога.

Магазин 20.12.2021 | 22:47
Хаос између "Ураганка": У најави разлаз?!

Ипак, иако се група труди да у јавности прикаже да је све у најбољем реду, кћерка пјевача Ненада Кнежевића Кнеза се на више мјеста током протекле недјеље жалила пријатељима да жели да напусти групу и да односи међу чланицама уопште нису идеални као што се то чини.

Главни разлог да изађе из бенда су финансије. Наиме, када послије наступа хонорар подијели са осталим чланицама групе, музичарима и менаџером, њој наводно остаје свега 300 евра, што је недовољно за њене потребе и живот на високој нози који се очекује од пјевачице која је члан једне од најпопуларнијих женских група на овим просторима. Ксенија је због цијеле ове ситуације очајна и не зна шта да ради, а велику подршку и утјеху пружа јој њен дечко Никола Тодоровић, с којим је у вези већ пет година.

Иначе, Ксенија, Сања и Ивана су ове године продужиле уговоре, а да ли ће га Кнежевићка испоштовати и остати до краја или ће плаћати пенале због његовог кршења, остаје да видимо у наредном периоду.

Подсјетимо, када је Ксенија обрисала све заједничке слике са Инстаграма са Сањом и Иваном, из њихове службе су објаснили да је све у реду и да се Кнежевићка на тај потез одлучила из приватних разлога.

– Све је у реду, наравно. Склонила је из свог неког приватног разлога, а ми не дајемо изјаве за оно што је у вези с приватним животом – рекли су тада за медије.

С друге стране, чланица групе Сања Вучић је однедавно у вези са једним милионером из Шпаније, који се труди да на сваки начин удовољи својој драгој.

Колико је заљубљен у пјевачицу, показује и чињеница да Шпанац не жали новац, па је досад више пута слао и приватан авион по њу у Београд, одакле је она ишла на неколико луксузних дестинација широм свијета, гдје су се састајали далеко од очију јавности. Сања се труди да се за њену нову романсу још не сазна.

Подсјетимо, прије богатог Шпанца, Сања је била у вези с бившим учесником “Задруге” Николом Ђорђевићем, који се недавно вјерио на Златибору.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Катастрофа

20.12.2021 21:56

То ће бити катастрофа свјетских размјера као кад су се битлуси распали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Катастрофа

21.12.2021 09:39

Пуно, пуно веца "катастрофа"...јер, ове насе пеееваљкеееееее "знају да певају" !!!?

Name

Милојко

21.12.2021 13:13

Мама Миа која је ово "катастрофа" за ове насе "певаљке", за не повјеровати.