Лопови украли мост од 17 метара!?

Полиција у Акрону у америчкој држави Охају,тражи дрске лопове који су украли читав пешачки мост дуг 17 метара! Пешачки мост је некада служио за прелазак реке Литл Кајахога у Мидлбери Рун Парку.

Занимљивости 20.12.2021 | 15:18
Лопови украли мост од 17 метара!?

Демонтирани мост је био уклоњен из Мидлбери Рун парка дуж реке Литл Кајахога током пројекта обнове мочвара, те је “ускладиштен” у оближњем пољу дуж улице Сеиберлинг.

Иначе град Акрон је планирао да пренамени мост вредан 40.000 долара,али је полиција прошлог месеца обавештена да је мост украден пише Неw Yорк Пост

Нажалост, док је био тамо “ускладиштен”, запео је за око лоповима који су покрали његове даске (фосне), а затим се вратили по остатак структуре, остављајуц́и полицију збуњеном зашто би неко украо цео мост – и шта би урадио тим мостом после.

“Могао би да се користи за разне различите ствари, укључујуц́и једноставно уређење, или би могли да га користе за неки други инжењерски пројекат, неки други пројекат великог обима“, рекао је полицајац поручник Мајк Милер локалној ТВ станици.

Портпарол полиције поручник Мајк Милер рекао је да је мост релативно лако демонтирати је скоро сав био од полимера. Полиција је позвала месну заједницу за помоц́ у вези ове крађе моста.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар