Полиција трага за три нестала лица у дистрикту Брчко

 - Полиција Брчко дистрикта трага за лицма чији су иницијали О.А, П.Р. и С.Н. који су нестали у претходна два дана, саопштено је из Полиције Брчко дистрикта.

Босна и Херцеговина 20.12.2021 | 13:12
Полиција трага за три нестала лица у дистрикту Брчко

У саопштењу се наводи да је јуче у 21.24 Полицији Брчко дистрикта пријављено да се током јутра од куће удаљио О.А. из Брчког, а према ријечима његовог брата у тренутку удаљавања на себи је имао шарену јакну, црне дубоке ципеле, црну капу, крупније је грађе и дуже косе и браде.

Полицији је у току јучерашњег дана у 11.20 једно лице пријавило да је његов брат чији су иницијали П.Р., заједно са својим пријатељем чији су иницијали С.Н., претходног дана око 14.00 часова отишао на пецање на ријеку Саву, да су користили чамац и да се до тренутка пријаве нису вратили кући.

Аутомобил лица чији су иницијали П.Р. пронађен је у близини обале ријеке Саве недалеко од кружног тока Гредице.

Одмах након пријаве упозната је Гранична полиција, а полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта су предузели све мјере и радње из своје надлежности на проналаску несталих лица, додаје се у саопштењу.

У саопштењу се наводи да се потрага за овим лицима, као и за Бориславом Мишовићем чији је нестанак пријављен 5. децембра, наставља и данас. 

(БН/Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар