Приједор: Премијерно приказан филм "Добро јутро, комшија"

У приједорском кину „Козара“ премјерно је приказан осми наставак домаће комедије „Добро јутро, комшија“ аутора Пере Шпадића. На премјери је била и екипа БН телевизије.

Република Српска 18.12.2021 | 18:32
Приједор: Премијерно приказан филм "Добро јутро, комшија"

Комедија „Добро јутро, комшија“ траје девет година, а осми наставак овог популарног серијала је нешто што се због публике морало снимити, каже аутор филма Перо Шпадић, који је и сценариста.

"Причиу смо наставили и она траје већ неких девет година. Идуће године имаћемо прилику да обиљежимо јубилеј. Наставак смо урадили из разлога што је то тако публика хтјела и није нам било друге. Џаба и нови пројекти, публика хоће оно што хоће и тако су се поновиле комшије по осми пут“, каже Шпадић идодаје да је током свих ових година, ангажована иста глумачка екипа на коју су милионски гледаоци већ навикли.

Глумци вјерују да ово заиста није крај и да ће наставака бити још.

Глумица Мирела Предојевић каже да имају јако добру сарадњу једни са другима и мишљења је да се тај крајњи продукт види који је изашао на основу заједничке сарадње.

Она наводи да је на почетку то био чисти ентузијазам.

"Људи су жељни, након свега овога хаоса који се дешава, добре забаве и здравог крајишког хумора. Ми уживамо док то радимо и зато је тај пројекат тако успјешан. Добра смо екипа и мора све бити добро на крају“, каже глумац Деан Батоз.

На прољеће би требало да буде снимано и нових 20 епизода овог популарног серијала, а осми дио комедије „Добро јутро, комшија“ гледаоци БН телевизије моћи ће да погледају 6. јануара у вечерњем термину.

(БН Фото: Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Драшко

18.12.2021 19:20

Браво екипи из Добро јутро комшија, и посебан поздрав Чеди легенди.. Поздрав из града Огулина и подршка свима. Сретно вам снимање. Једва чекамо нове епизоде с нестрпљењем.. Живјели 100 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаро

18.12.2021 21:16

Више људи него на изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избјеглица

19.12.2021 02:31

100% добри

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зора

19.12.2021 05:29

Браво за екипу И зељно Вас оцекујемо гледати! Поздрав из Аустрије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једина

19.12.2021 06:22

Лијепа вијест из приједора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

20.12.2021 11:37

Најбољи сте једино сто мозе да орасполози цивјека то су васе емисије.

ОДГОВОРИТЕ