Париз због ковида отказао прославе за Нову годину

Париз је отказао планирани ватромет, као и свечаности на Јелисејским пољима у новогодишњој ноћи у складу са новим владиним правилима за спречавање ширења соја омикрон вируса корона, објавила је данас телевизија БФМ.

Свијет 18.12.2021 | 13:12
Париз због ковида отказао прославе за Нову годину

Француски премијер Жан Кастес рекао је јуче да ће велике јавне журке и ватромет бити забрањени у новогодишњој ноћи и препоручио грађанима, чак и ако су вакцинисани, да се тестирају на ковид прије него што се окупе на журкама на крају године.

Министар здравља Француске Оливије Веран рекао је раније да постоји сумња да се седам до 10 одсто нових потврђених случајева заразе вирусом корона у тој земљи односи на сој омикрон.

У Француској су од почетка пандемије од посљедица заразе умрле 121.333 особе, док је заражено 5.162.757.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

петра

18.12.2021 12:56

Е сад сви изадју негдје на трг у центру и славе, сто це и бити тако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

18.12.2021 13:29

Какве везе има ватромет са ковидом? Људи це се и тако и тако окупљати, а циљ им је убити вјеру у људима и знацај вјерских празника! То кад се деси и кад се близњи удаље од својих до краја, слиједи уздизање сотоне и Нови свјетски поредак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За петру

18.12.2021 18:22

И нек изадју градјани.и треба да изадју.од сад па надаље.побацати маске и све откацити од себе. Ста је вама?који то вирус орбитава 2године и фајзер најављуједо 2024 хахаха.ви тацно знате и до кад.поведите рацуна како и цим лијеците пацијенте ,јер грипе је били и до сада.моји познаници вакцинисани ,њих 90 посто.сви се заразили.дајте ...не правите висе будале од себе јер над немозете висе.ВАКЦИНЕ ВАМ УОПСТЕ НИСУ ФУНКЦИОНАЛНЕ

ОДГОВОРИТЕ