Прича Брениног сина о отмици: Чико вози ме кући, немам ципеле!

Син Лепе Брене и Слободана Живојиновића Стефан иако је избегавао у медијима да прича о отимици, открио је чега се сећа из тог мучног догађаја.

Забава 17.12.2021 | 15:05
Прича Брениног сина о отмици: Чико вози ме кући, немам ципеле!

Све је шокирало признање Бојана Т, личног курира Душана Спасојевића Шиптара у ексклузивној исповести за Информер да је Стефана Живојиновића, пре 21 годину, новембра 2000. наводно отео Средоје Шљукић Шљука (30), вођа звездарског клана. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/12/17/2790345_политика-отмица-стефан-зивојиновиц-фото-принтсцреен-немања-николиц_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/12/17/2790345_политика-отмица-стефан-зивојиновиц-фото-принтсцреен-немања-николиц_фф-с.јпг?вер=1639729145" алт="Отмица Стефана Живојиновића, Стефан Живојиновић, Лепа Брена, Слободан Боба Живојиновић, Отмица" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен, Немања Николић

Стефан Живојиновић (29) после кратке и прилично успешне певачке каријере повукао се из јавности и тренутно живи у иностранству. Он је раније избегавао да прича за медије о отмици, али једном приликом је открио да му је, кад се присети свега, у сећању само један осећај - страх!

- Плашио сам се да ће ми то бити последњи дани у животу. Имао сам само осам година, али сам био врло свестан опасности. Осећао сам неописив страх. Ту си где си, не знаш шта ће бити. У једном моменту сам се само помирио са ситуацијом, јер сам схватио да ништа не могу да урадим. Ипак, из тог страшног искуства извукао сам једну важну поуку, научио сам да ценим сваки дан и трудим се да га максимално искористим, јер никада не знам који ће ми бити последњи. Углавном, победио сам трауме, иако су нам свима у породици у дубини душе остали неки страхови - рекао је Стефан.

- Што ти је тежи пут, бићеш јачи! Глупо је да ја то причам, када је мој живот углавном био мед и млеко, а отмица ми је највећа траума. Ипак, нисам ја крив што сам се родио као син Лепе Брене и Бобе Живојиновића... Нећу да ме памте само по томе што сам био отет, него по мом гласу, мојим песмама... Нећу да ме било ко сажаљева, нећу да будем било коме "јадан" - закључио је Стефан. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/04/29/15/2550773_стефан-зивојиновиц--3_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/04/29/15/2550773_стефан-зивојиновиц--3_фф-с.јпг?вер=1639729174" алт="Стефан Живојиновић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Папарацо лов

Овако су медији писали о последњем дану отмице:

"Све је добро када се добро заврши. Народ је одавно сковао изреку која је разгалила најпре срца и душу Лепе Брене и Бобе Живојиновића, а онда и свих нормалних, добронамерних људи. Отети Стефан Живојиновић, малолетни наследник славне фолк звезде и бившег тениског аса, после пет дана вратио се кући.

Пошто су мама и тата "на руке" избројали киднаперима два и по милиона немачких марака, отетог осмоипогодишњака су криминалци пустили да се врати својим најмилијима. Мали Стефан је стигао кући у уторак нешто после 22 часа. Како смо сазнали од поузданих извора, довео га је таксиста.

Шта се те ноћи заиста збивало? Стефана су по добијању пуне своте уцене криминалци оставили у самом центру, близу Калемегдана, да седи на клупи!

"Чико, вози ме кући. А, немам ни ципеле, јер су ми скинули ''ролере'', рекао је дечак таксисти којег је замолио да га одвезе кући.

За све је најважније да се Стефан жив и здрав вратио кући. А, да ли ће дете пребродити све што обично следи у сличним случајевима, који несрећом су, ето, закуцали и на ове просторе, видеће се.

Брена и Боба су се трудили, што да удовоље отмичарима, што јер су такви, да породичну драму све време задрже за себе. Након Стефановог повратка Боба и Брена организовали су конференцију за штампу, након вишедневног ћутања. Потом је цела породица отишла у Америку! <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/16/14/2833371_боба-брена01-неwс1-дамир-дервисагиц_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/16/14/2833371_боба-брена01-неwс1-дамир-дервисагиц_фф-с.јпг?вер=1639729737" алт="Лепа Брена, Боба Живојиновић, Стефан Живојиновић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Немања Николић, Дамир Дервишагић

(курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар