Саша Матић публици поклања нови албум и дует

Музичка звезда Саша Матић ове године обележава 20 година професионалне каријере, те је тим поводом одлучио да сутра изненади све фанови и љубитеље његове музике.

Забава 14.12.2021 | 18:31
Саша Матић публици поклања нови албум и дует

Наиме, Саша сутра издаје 10-ти по реду солистички албум који носи назив „Два живота“. Од издавања чувеног албума „Маскара“ прошло је дуге две деценије, а за цео тај период Саша Матић је направио велики број хитова које публика у Србији, али и широм света обожава да слуша. Иза Матића се налази преко 45 хитова, као што су: „Кад љубав закасни“, „Није љубав фотографија“, „Неке птице никад не полете“, „Анђео чувар“, „Ко те љуби ових дана“, „Нађи нову љубав“, само су неке од песама без којих не може да се замисле многа славља.

Успешну годину иза себе, Саша жели да крунише албумом који обећава, а као пријатељ овог пројекта потписује се МТС Србија. Албум има четрнаест песама, један нови дует са колегиницом Јеленом Розгом, а велики број сарадника се налази на истом. За једну нумеру текст је написала Марина Туцаковић, потом Јелена Трифуновиц, Пеђа Меденица, Саша Милошевић Маре, Ангелина, Млађан Динкић, Саша Николић, Бојан Васић, Дамир Хандановић, Атеље Траг и многи други.

Премијерно све песме биће објављене на званичном каналу Саше Матића у среду од 12 часова. Овим поводом Саша је кратко поручио:

- Радујем се изласку албума „Два живота“ у који сам уложио много труда, љубави и емоција и једва чекам да чујемо која је ваш фаворит - кратко је изјавио Матић.

(24седам.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мишко Цвјетић

14.12.2021 18:50

Немој висе да снимас ниста,мало ли је замлацивања народа оваквим пјесмама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

14.12.2021 19:16

Баш поклања или ће то добро наплатити или негдје пјевати за нову годину за 30 хиљада еура.

ОДГОВОРИТЕ