Данас облачно уз дјелимично разведравање

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати претежно облачно вријеме, уз дјелимично разведравање и температуру од нула до шест, на југу до девет степени Целзијусових.

Република Српска 14.12.2021 | 07:25
Данас облачно уз дјелимично разведравање

Ујутру ће бити умјерено до претежно облачно и хладно, мјестимично са мразом у вишим предјелима и на планинама, а на југу ведро. Локално по котлинама и око ријека са маглом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана преовладаваће сунчано, осим на сјеверу гдје ће се задржати ниска облачност до краја дана, уз могућу слабу кишу. На југу ће бити вјетровито.

Дуваће слаб западни и сјеверозападни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова:Соколац минус четири, Гацко, Невесиње и Сарајево минус два, Бијељина нула, Вишеград, Србац, Тузла и Зеница један, Добој, Билећа и Ливно два, Нови Град три, Бањалука, Приједор и Дрвар четири, Мостар шест, те Неум седам степени Целзијусових.

Висина снијега у 7.00 часова: Бјелашница 106, Чемерно 68, Хан Пијесак 65, Соколац 35, Иван-седло 29, Сребреница и Тузла 28, Гацко 20, Сарајево 16, Бијељина 10 центиметара.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар