Хари због каријере запоставио породицу, али се не каје!

Певач Хари Варешановић, познатији као Хари Мата Хари, открио је да није љубитељ приказивања пред седмом силом, јер је одувек у свом послу волео чисту интеракцију са публиком са бине, те га ниједан медијски наслов није пољуљао.

Забава 11.12.2021 | 16:14
Хари због каријере запоставио породицу, али се не каје!

- Имате оних извођача и уметника, који воли стејџ. Ево, рецимо, Павароти. Али да проговориш реч с њим, да узмеш секунд интервјуа с њим... Нема шансе. А било је и неких мутих уметника који су желели да се промовише на сваки начин. Ја нисам такав, ја сам мало више везан за музику, признајем - прича певач у емисији "Премијера", па додаје:

Hari Mata Hari
фото: Принтсцреен

- Никада нисам решавао ствари у медијима, ниједна лаж није доживела демант од мене, јер је лаж намењена да "загризе", како се оно каже - каже Хари, који открива да не зна одакле му инспирација за све љубавне песме по којима је познат.

О свом приватном животу не воли да говори, јер га је, како каже, музика учинила јавном особом, којој се максимално посветио, али је негде на средини пута своје каријере схватио колико је недостајао својој <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3610851/док-су-деца-расла-ја-сам-гањао-каријеру-хари-мата-хари-има-3-деце-сви-су-успесни-а-певац-признао-ција-је-то-заслуга" таргет="_бланк" рел="ноопенер">породици.

- Мислим да сам веома мало дао, из разлога што су мој посао, време, путовања која су веома дуга, тражили пуно пажње. Било шта да радиш, а посвећен си свом послу, природно је да ће сви остали, на неки начин, тебе мање имати. Тако да сам стварно због своје каријере запоставио своје, што је и логично, али нисам се покајао, јер није то била траума, већ сам схватио да је то мој живот, моја судбина - искрен је певач, па истиче да свој живот дугује свом оцу.

- Истина је, због њега не бих постојао. У та нека доба, 60. година, у сарајевском породилишту је била језива зима, ја сам јануарско дете. Мењали су грејање, не знам да ли је био квар, али је температура у собама где су биле бебе била испод нуле, баш минус! Мој тата је направио финту, донео је мами банане и наранџе, мене ставио у кесу и угрејао ме - смеје се Хари Мата Хари.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/11/08/2827051_хари-2_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/11/08/2827051_хари-2_фф-с.јпг?вер=1639208315" алт="Хари Мата Хари" />
фото: Принтсцреен

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар