Облачно вријеме са сусњежицом и снијегом

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити облачно вријеме са сусњежицом и снијегом.

Босна и Херцеговина 11.12.2021 | 08:26
Облачно вријеме са сусњежицом и снијегом

Јутрос киша мјестимично пада у нижим предјелима, а на планинама снијег.

Токм дана сусњежица ће у сјеверним предјелима прећи у снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

До краја дана формирање сњежног покривача и у нижим предјелима гдје се очекује око пет до 10 центиметара, а на планинама од 15 до 25 центиметара новог снијега.

Дуваће вјетар умјерене јачине сјеверног смјера, а повремено ће бити јаких удара вјетра, подаци су Федералног хидрометероолошког завода.

Дневна температура ваздуха ће износити од нула до пет, на југу до девет, на планинама минус два Целзијусова степена.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Калиновик минус један, Сребреница, Вишеград, Соколац, Гацко, Мркоњоћ Град и Бихаћ нула, Градишка, Приједор и Зеница један, Бањалука, Нови Град, Добој и Сарајево два, Бијељина и Фоча три, Билећа и Требиње пет, Мостар седам, те Неум десет Целзијусових степени.

У протекла 24 часа највише падавина било је на подручју Требиња гдје је регистровано 26,8 литара по метру квадратном, затим Билећи 16,6, те на Чемерном 11,4.

Висина снијега: Чемерно 57, Хан Пијесак 30, Гацко 20, Калиновик 15, Рибник девет, Соколац осам, Мркоњић Град три, те Вишеград и Шипово два цантиметра.

(Срна Фото:Архив)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Душко

11.12.2021 07:46

За малог Ивана ни ријеч нисте написали. Какве сте ви пиздурине а овамо као фол ми најгледанији и најобјективнији . Јадно вам је то али надам се да ће вас престати гледати и ових 328 људи којима ,ради својих циљева, лажете и петљате о Српству . Матер би своју продали !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.12.2021 09:07

Тако је Дуле, не смију јер знају коме је свирао фрулу....