Електрични оргазам разбио на јубиларном концерту!

"Драго ми је што смо се окупили у оволиком броју, баш као и пре 40 година, а тада ми клинци нисмо знали да ће то постати нешто велико, а постало је. Електрични оргазам!", најавила је легендарна водитељка и новинарка Дуца Марковић слављенички концерт бенда који је обележио једну епоху.

Забава 10.12.2021 | 20:33
Електрични оргазам разбио на јубиларном концерту!

Свирка која је требало да се одржи у априлу 2020. због пандемије је одлагана неколико пута. И коначно је дошла на ред - како је симпатично констатовао један од посетилаца, ово је једини концерт за који сам купио карте скоро две године раније.

Električni orgazam
фото: АТА имагес

Уз Гилета и другове одрасле су и спознавале свет рокенрола многе генерације, као што и он сам једном рече - на почетку смо били третирани као месије.

И од првог тона песме "Бејбе, ти ниси ту" који је изашао из звучника у Комбанк дворани па до последњег ударца бубња после два сата моћне свирке - све је било савршено.

Električni orgazam
фото: АТА имагес

Мајсторска шетња кроз орагазматичну историју, то може само бенд који је, увек са стилом и уздигнуте главе, нанизао 41 годину од када су у кафани "Морнар" одлучили да се назову Електрични оргазам.

Први пут у каријери су одсвирали и две ствари с култног Пакет аранжмана - "Мали човек жели преко црте" Шарла акробате и "Пластика" од Идола, као омаж времену када је екс-Ју новоталасна сцена била равноправна са енглеском.

Elektricni orgazam 40 godina: Proslavili veliki jubilej
01:32

Посебан укус концерту су дали гости, Романа и Бојан Слачала из бенда Артан Лили, Драги и Жика Јелић из Ју групе и легендарни гитариста Партибрејкерса Антон.

И управо супротно од великог хита "Ти немаш ником ништа да даш", Електрични оргазам има много тога да да. Сваком.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар