Шаровић: Побједа Предојевића биће знак да режим пада

- Дошло је вријеме да послије Бијељине и Бањалуке нормална политика побиједи и у Приједору, а побједа Горана Предојевића ће бити нешто најбоље што се може десити овом граду и његовим становницима, поручио је предсједник СДС Мирко Шаровић. 

Република Српска 10.12.2021 | 10:21
Шаровић: Побједа Предојевића биће знак да режим пада

Он је казао да ће избор Горана Предојевића за градоначелника Приједора бити историјски тренутак, не само  за Приједор, него и за Републику Српску.

„Побједа опозициони кандидата у Приједору ће бити јасан знак да пада режим Милорада Додика“, поручио је Шаровић.  

Он је истакао да је Предојевић захваљујући својој искрености и енергији  успио да око себе окупи огроман број људи. 

„Искрена подршка Предојевићу долази, не само од чланова странака које су стале иза његове кандидатуре, него што је још важније, од људи који нису ни у једно странци“, рекао је Шаровић.

Поручио је да су људи попут Горана Предојевића будућност Приједора и Републике Српске.

„У Српској демократској страници нико нема дилему да је Предојевић нешто најбоље што се може десити Приједору. Сваки члан СДС ће због тога гласати за њега и ја мислим да ће управо ти гласови бити пресудни у његовој побједи“, навео је Шаровић.

Предсједник СДС је казао да је увјерен да ће Приједор од недеље постати град свих његових становника и да ће са Предојевићевом побједом овај град кренути путем развоја и напретка.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Гаврило

10.12.2021 10:08

Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

10.12.2021 10:17

Дасте били паметни са једним кандидатом ипросле избореби побједили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боље сто нису

10.12.2021 10:29

Дали су сансу да показу ста знају и како то раде СНСД власт,као и градјанима да се лицно увјере....

Name

Приједорцанин М.

10.12.2021 10:36

Ако посматраци не одраде посао до краја бројања гласова бице упитна побједа Предојевица јер на бирацким одборима гдје су три цлана одбора су цланови владајуцих и самосталних кандидата који су исто владајуцих

Name

Душан

10.12.2021 11:51

Ако направите систем да не може баш свако доћи на било коју позицију у држави и понашати се као да је јавна управа његова приватна јавна кућа онда ћете направити промјене. Ако будете посматрали позиције јавне управе као ратни плијен, онда сте лешинари као и ови на власти.

ОДГОВОРИТЕ