Карлеушу нападају јер пјева испред Скупштине Србије

Јелена Карлеуша за Нову годину певаче испред Народне скупштине, након чега забаву наставља у једном београдском клубу. Певачица признаје да јој је наступ на Тргу једна од највећих жеља у каријери и да ју је коначно, после 27 година и остварила.

Забава 09.12.2021 | 18:25
Карлеушу нападају јер пјева испред Скупштине Србије

Управо зато се не потреса због прозивки на друштвеним мрежама, где је називају "режимском" певачицом због овог наступа. Како каже, она је заслужила да је позову да пева за народ, првенствено због дугогодишње, успешне каријере.

Jelena Karleuša
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

- Морам да кажем једну ствар, увек сам била искрена, бићу и сада. Овај посао радим 27 година. ако иједна јавна личност није припадала икада ниједној политичкој странци и имала храброст, став, па и оно што они највише воле да кажу ‚"му*а", и да се не плаши никога, то сам ја. Последња сам особа од јавних личности којој треба тако нешто да спочитавају! Јер, за разлику од оних који то говоре, ја сам учинила и рекла за њихова три живота. Они су јаки само иза анонимних профила на Твитеру, а ја имам и име и презиме и иза сваког става стојим својим именом и ликом. А ако имају нешто да ми кажу, нека ми кажу у лице, јер овако кукавички , ја не рачунам да ми се обраћају уопште - почела је оштро Јелена за Курир.

Она је додала и да као рођена Београђанка има већа права од својих колега који су такође певали на Тргу.

Jelena Karleuša
ФОТО: НИКОЛА АНЂИЋ

- Друго, мене нико никада није звао да певам испред Скупштине 27 година. Сви други певачи су били, а ако је ико заслужио, то сам ја! Да ли они то хоће да кажу да ја не заслужујем да певам испред Скупштине? Да немам најбоље сценске наступе, да не правим најбоље концерте и да нисам највећа звезда која ће направити спектакл за памћење? Мислим да нису у праву. Ако ико нема разлога да се продаје, то сам онда ја. Заслужујем и оправдаћу очекивања. Певам у свом граду, ја сам Београђанка и заслужујем да певам испред Скупштине мог града више него сви други. Ако неко у томе види политичку конотацију, сласно би их отерала у три лепе.- рекла је Јелена.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

С обзиром на то да је њена старија ћерка Атина веома популарна на друштвеним мрежама, питали смо Карлеушу да ли би јој сметало ако би је она престигла и постала утицајнија од ње.

Jelena Karleuša, Nika Tošić, Atina Tošić
ФОТО: ИНСТАГРАМ СЦРЕЕНСХОТ

- Не плашим се, не може то да ме плаши, може да ме чини поносном мајком. Атина је мој мали клон, она је јако стидљива. Чак је све слике с Инстаграма побрисала, у тој је фази - почела је она, а на питање да ли би подржала ћерку уколико у 15. години пожели да постане јавна личност, рекла је да би у том случају била мало строжа. - Она нема афинитете, као ни урођени таленат за певачки посао. Није неко ко показује склоност за то. Али је јако лепа, згодна и висока. Зашто да не буде јавна личност у неком другом облику - модел, ТВ личност, зашто да не. Али не сада, јер је то јако рано. Она мора да напуни барем 18 година да би радила шта год жели. Нећу да кажем да сам строга, али ни да попуштам - завршила је Јелена.

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Деда Мраз

09.12.2021 17:47

Каква Скупштина таква и певаљка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Деда Мраз

09.12.2021 18:36

Укратко си све објаснио

Name

Мм

09.12.2021 20:08

Јелена је пре свега,један велики "цовек",предивна мајка.Могу да је мрзе или воле,она зна ста хоце.А као певацици,свака јој цаст.Мелем за оци и уси.