Индира прошла кроз пакао кад јој је муж отео сина!

Певачица Индира Радић годинама је била у жижи јавности. Њен живот пунио је странице медија, њене песме пуниле су клубове, а мало ко је знао да је естрадна певачица почетком 90-их прошла кроз прави пакао.

Забава 09.12.2021 | 17:41
Индира прошла кроз пакао кад јој је муж отео сина!

И данас је у медијима мало познато да је Индира сина Северина родила са 25 година, а идентитет оца свога детета никада није открила. <див цласс="адс"> 

Почетком деведесетих Индира се са тек рођеним дететом, мужем и мајком сели из Босне у Србију, склањајући се од сукоба који су се захуктавали на тим просторима. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/09/11/2824489_индира_фф.јпг?вер=1639046413" алт="Индира Радић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Међутим, када је Северин напунио четири године, његов отац одлучује да га, без Индириног знања, врати у Босну.

Без питања је одвео сина, који је тек након суђења враћен мајци. Северин се оженио 2014. године, а Индира је сада и бака двоје унучади.

Певачица се већ извесно време не појављује у јавности, а недавно је<а хреф="хттпс://www.курир.рс/тв" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> пред камерама Курир телевизије изјавила да је донела и неочекивану одлуку - да више не наступа за новогодишње вече.

- Најнормалније проводим дане, слушам музику, бирам песме, живим као сав нормалан свет. Као што знате, раније сам била стално присутна у медијима, а сада већ имам и године, не могу стално да се појављујем, немам ни разлога. Ја сам своје место нашла, а сада је ред на неке младе људе да се појављују - каже певачица. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/09/11/2824487_индира-2_фф.јпг?вер=1639046423" алт="Индира Радић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Она је, на изненађење многих, донела и одлуку да не наступа за новогодишњу ноћ.

- Све што од мене можете чути је кроз песме или преко друштвених мрежа. Не наступам за Нову годину, пред да у Шведској. То вече ћу провести уз породицу, имам и два унука, тако да је то лудница по кући - рекла је певачица за Курир телевизију.

Индирина одлука да не наступа за "најлуђу ноћ" сигурно ће разочарати њене фанове, међутим, како певачица већ припрема нове песме, губитак неће бити велики.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар