Промјена већине у Бањалуци увод ју промјене у Приједору

- Вијест да је СНСД изгубио скупштински већину у Бањалуци је одлична увертира у нашу побједу у Приједору", рекао је Горан Предојевић (ДНС) на трибини у Бусновима.

Република Српска 09.12.2021 | 08:15
Промјена већине у Бањалуци увод ју промјене у Приједору

"Позивам грађане да изађу на изборе и слободно бирају ко ће их представљати. Вијест да је СНСД изгубио скупштински већину у Бањалуци је одлична увертира у нашу побједу у Приједору", рекао је синоћ Предојевић на трибини у Бусновима.

Он је поручио да зна да је у овом насељу инфраструктура велики проблем и да ће у свом мандату скинути асфалтирање са дневног реда. "Асфалтирање неће више бити предизборна тема јер ћемо све завршити системски и на вријеме", рекао је Предојевић.

"Горан није градоначелник Бакинаца и Лакташа већ грађана Приједора. Као што видите народ је уз њега", рекао је Ненад Нешић, предсједник ДНС-а поручујући да је увјерен у његову побједу.

"Напокон ће Приједор добити народног градоначелника и то ће бити увертира у промјене у цјелој Републици Српској 2022. године", рекао је Нешић.

Предсједник ДНС рекао је да ће Горанова побједа бити побједа пристојности, стручности и показатељ снаге јединства.

Слободанка Радић, секретар СДС Приједор захвалила се Маји Драгојевић Стојић и Ненаду Нешићу на свему што раде као подршка Горану.

"Част је стајати овдје и подржати човјека као што је Горан Предојевић. По свим његовим референцама могао је отићи и бити успјешан негдје вани а одлучио је остати и борити се.", рекла је она.

Миодраг Деретић, предсједник ГО ПДП Приједор истакао је да је у недељу судбоносни дан за Приједор и да позива све људе да изађу на изборе. "Једну годину смо изгубили. Сада смо стали сви заједно иза Горана Предојевића како би нашем граду било боље, како би наша дјеца остајала овдје", рекао је он.

(БН) 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

борац

09.12.2021 07:44

Свако нормалан це гласати за промјене.11

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

09.12.2021 07:53

ШТА АКО ДЈЕЦА ОСТАНУ ОВДЈЕ, КАД НЕМА ПОСЛА НИТИ ИЗГЛЕДА ДА ЋЕ ГА БИТИ У НАРЕДНИХ НАЈМАЊЕ ДЕСЕТ ГОДИНА, НЕМА ИНВЕСТИТОРА ЗБОГ ТЕШКЕ НЕСТАБИЛНОСТИ И КОНФУЗИЈЕ КОЈА ЈЕ ЈЕДНА ОД НАЈВЕЋИХ НА КУГЛИ ЗЕМАЉСКОЈ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАПОКОН

09.12.2021 08:04

Да социјалисти гласају без ментора Ђокића лондонског ђака. Сад ће их Додиковци појести што су их изневјерили. И поскида ти са директорску мјеста у шумском газдинствима, и отворити ладице о њиховим криминалним радњама, посебно у Бања ЛУЦИ. Ђокић скида СТАНИЋА велибора са мјеста председника Градског одбора социјалиста Бања Лука. Станић се нада брзом привођења правди Ђокића, па да јао председник Градског одбора, заузме Ђокићеву позицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

09.12.2021 08:04

Будемо све видјели у недељу око поноћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

09.12.2021 09:38

Бице то конацна одлука.

Name

значи..

09.12.2021 08:05

..омча црвених попушта..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борко

09.12.2021 08:49

Како Додик лазе да су га Американци хтјеки срусит преко Зељке.Па довољно је да забране Додику да уцествује у политици и цак да му одузму лицја документа Засто то неби могло.Додик је америцки упосленик у БиХ Издајица српског народа,пљацкас дрогерас мафијас.Њега се Срби морају ријесити на следецим изборима а бице теско јер Додик има иза себе Американце као велику подрску и заститу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

09.12.2021 10:45

Подршка прије све човјеку, доктору, родитељу а онда и уједињеној опозицији. Глас за Предојевића није само глас за промјене у Приједору већ и у Републици Српској пред Опште изборе наредне године. Зато у недјељу, глас за коалицију ДНС СДС ПДП и да промјене крену из Приједора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добар виц

09.12.2021 11:18

Дајте људи, маните се ћорава посла. Нема ништа од побједе ових разбијених странака. Биће убједљива побједа Слободана Јавора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИКАЗ

09.12.2021 23:08

Добар виц, дпбар вив, добар виц

Name

Станко

09.12.2021 11:46

Подрска предојевицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

09.12.2021 11:59

Гори ор Милорада бити не могу..Треба добро водит рацуна да мафијаси из снсд се не увале у промјене па да опет сису крв народу Треба народ упознати какав је ко био у снсд странци .Никола Спириц је иза Додика најгори..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

09.12.2021 17:04

Требамо у Недељу показати да смо искрено подрзавали Предојевица зато изадјимо у сто вецем броју да градом не управљају дрогароси и лазови