Одржан Сабор Општинског одбора ПДП Источна Илиџа

У Источној Илиџи одржан је Сабор Општинског одбора ПДП-а у присуству предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића, потпредсједнице Јелене Тривић и генералног секретара Мире Пекић.

Република Српска 07.12.2021 | 22:24
Одржан Сабор Општинског одбора ПДП Источна Илиџа

- Наш Општински одбор у Источној Илиџи од оснивања биљежи добре резултате и увјерен сам да ће од овог Сабора ти резултати бити још бољи. Док неке друге странке најављују бојкот избора, ми из дана у дан идемо широм Републике Српске, разговарамо са нашим суграђанима и јачамо одборе ПДП-а. Истична Илиџа и овај крај, који су срце Републике Српске, имају људе који ће након избора и побједе 2022. године дати велики допринос обнови наше Републике, поручио је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић. 

- Турбулентна су политичка времена, али ми, за разлику од наших политичких противника, водимо јасну и рационалну националну политику за коју подршку имамо и овдје, у Источној Илиџи, једној од најзначајнијих средина у стварању Републике Српске. Честитам руководству и члановима одбора на ефикасном раду и вођењу одговорне политике у овој општини, поручила је потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић. 

- Сама чињеница да су и Општински одбор и Предсједништво одбора одлуком о унутрашњој организацији проширени, говори о чињеници да ПДП Источна Илиџа расте и наставља са врло озбиљним радом, рекла је генерални секретар ПДП-а Мира Пекић. 

За новог-старог предсједника Општинског одбора изабран је Раде Ћосовић који је поручио да ће Источна Илиџа бити један од носилаца промјена у Републици Српској 2022. године.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Татар

08.12.2021 07:57

Ако се просирује нормално да расте али ја не видим напредак пропорцонално расту

ОДГОВОРИТЕ