Сбербанка донирала дјечије игралиште вртићу у  К. Дубици

Сбербанк а.д. Бања Лука годинама уназад настоји да што више буде укључена у активности заједнице у којој послује и да учествује у друштвено одговорним пројектима.

Република Српска 07.12.2021 | 10:52
Сбербанка донирала дјечије игралиште вртићу у  К. Дубици

С обзиром да је децембар мјесец даривања, у складу са празничним расположењем Сбербанк а.д. Бања Лука је овом приликом донирала дјечије игралиште вртићу „Пчелица“ у Козарској Дубици.

„Дјечији вртић „Пчелица“ из Козарске Дубице нам се обратио са молбом за донацију вањског дјечијег игралишта, те смо одлучили да као друштвено одговорна институција учествујемо у набавци и донацији овог игралишта, с обзиром да је овај вртић једини на подручју ове општине, те да броји око 170 дјеце која бораве у овој установи. Игралиште у кругу вртића је био у веома лошем и трошном стању, те ће донација новог игралишта од стране наше Банке засигурно уљепшати боравак малишана у овом вртићу“, изјавила је овим поводом Зорана Бабић, руководилац филијале Козарска Дубица. 

Вртић „Пчелица“ у Козарској Дубици краси ново дјечије игралиште, а тобогани, љуљачке и остали реквизити за игру задовољиће потребе дјеце која ће имати лијеп и нов вањски простор за игру. 

„Малишани у нашем вртићу ће спремни и у много бољем вањском окружењу дочекати 2021. годину захваљујући донацији Сбербанке. Овом приликом им се захваљујемо на томе што су се одазвали нашем позиву и препознали значај новог игралишта за дјецу. На овај начин освјежили смо вањски простор у  којем наши малишани бораве, те је омогућено да у много љепшем и веселијем амбијенту проводе своје вријеме, када то дозвољавају временски услови“ изјавила је Гордана Радовић, директор вртића „Пчелица“. 

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар