Вучић: Дошао сам да слушам и ријешимо бар дио проблема

 Нисам дошао да држим било какве говоре, већ да причам са мештанима о проблемима и видимо да ли можемо да их решимо, поручио је данас у Горњим Недељицама предсједник Србије Александар Вучић.

Србија 04.12.2021 | 15:47
Вучић: Дошао сам да слушам и ријешимо бар дио проблема

Предсједник је, у обраћању испред порте цркве казао да му је драго што види људе из 12 села и поручио да жели да чује сваку њихову примједбу, бригу.

" За неку ћемо пронаћи одговор, за неку не. Важно је да разговарамо и покушамо да ресавамо. Чим вас је толико дошло видим колика је забринутост ", нагласио је он.

Вучић је истакао да неће да се када је ријеч о проблему Рио Тинта додворава било коме, као што се и не плаши било кога, и подсјетио да је позвао и оне који су увек били најгласнији у протесту да дођу на овај разговор, а да је њихов избор хоће ли.

"Овде сам да одговарам на питања. Желео сам да одржим ова разговор у школи у Драгињцу, али ми је речено да је боље у црквеном дому. Хоћу да разговарамо, да анализирамо сваки проблем и покушамо да дођемо бад до неких решења", поновио је он.

Вучић је казао да је чуо и од оних који немају ништа против њега да погледа како изгледа ова котлина, како иде од Корените до Драгињца, што је схватио као поруку.

"Нисам дошао да се политички прегањам с било ким. Ви сте ме бирали да будем председник и мој посао је да вас чујем, слушам и одговорим на сва питања", поновио је Вучић.

Указао је да је довео своје људе који имају све податке да све запишу те замолио због простора да уђу у групама у црквену салу.

Истакао је да је увјерен да ће се питања односити прије свега на рудник, али је спреман и да одговара на питања везано за путеве, од Стрпнице, Златине, као и о питањи гаса, и многим другма.

"Мој посао је да будем овде због вас. Хвала што сте дошли, заједнички ћемо сигурно бар део проблема решити", закључио је у обраћању пред састанак са грађанима.

(Тањуг) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Искрено

04.12.2021 16:52

Овако се ради када неко хоће да ријеши проблеме својих грађана. Свака част. Није као код нас ни портири у општини, министарству и влади неће да разговарају са грађанима, а о овим " високим" да и не говоримо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОНАЈ КО

04.12.2021 17:36

Подржава,ДЕЗЕРТЕРА,РАТНОГ ПРОФИТЕРА,БАНДИТА,ТРГОВЦА КОСТИМА ЈАСЕНОВАЧКИМ,можебити само ГОРИ ОД БАНДИТА ИЗ БАКИНАЦА!

ОДГОВОРИТЕ