Ђоле Ђогани снимио документарац о естради деведесетих!

Како изгледа живот на јавној сцени и како је то када сцена постане живот, најбоље знају они који су на њој годинама стасавали, сазревали и уочавали њене промене кроз време.

Забава 02.12.2021 | 20:35
Ђоле Ђогани снимио документарац о естради деведесетих!

Управо је то време на сцени послужило као инспирација најпопуларнијем брејкденс играчу на нашим просторима да направи документаран филм о свом животу, и сарадњи са највећим звездама наше музичке сцене. Уз богат документарни материјал и снимке из приватне архиве, Хамит Дјогани, познатији као Дјоле Ђогани, окупио је изнова блиске сараднике и искреирао занимљиву причу која сведочи о специфичном времену деведесетих година прошлог века.

- На филму сам радио 5 година, могу да кажем да је то један потпуно другачији тип документарца. Има анимације, документарне форме, игране и хтео сам да покажем кроз тај филм једно прелепо време. Углавном кад се спомињу деведесете, људи се обично присете рата и осталих лоших ствари. Али, у области естраде то је било доста плодно време и радила је квалитетна музика. Појавила се потпуно нова генерација на музичкој сцени. Хтео сам да испричам једну причу, не само о себи већ и о том почетку "сцене". Плес, музика, дискотека, то је било важно тада. Имао сам доста материјала, сви су ми рекли да сам луд што све снимам, али мене је више интересовало шта се дешава иза сцене него на самој сцени. Има јако занимљивих момента и мислим да сви требају да погледају филм - испричао је Ђоле у емисији Пулс Србије на Курир телевизији.

 
Đole Đogani
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Денсер каже да позитивни утисци стижу са свих страна.

- Сви који су гледали филм, Драгана Миркович, Брена итд. слали су ми поруке да су одушевљени и лепо су примили филм. Филм стварно буди осећања. Ја нисам имао неке велике снове, а мени је најбитније било да будем добар човек, да ме људи поштују и да има љубави. То ми је отац усадио - рекао је Ђоле.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар