У Српској још 146 особа заражено, преминуло 14

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа извршено је тестирање 508 лабораторијских узорака, а нови вирус корона (САРС-ЦоВ-2) потврђен је код 146 особа.

Република Српска 02.12.2021 | 11:38
У Српској још 146 особа заражено, преминуло 14

Када су у питању новобољели, ради се о 63 мушкарца и 83 жена, од којих су 24 млађе, 82 средње и 40 старије животне доби.

"Према мјесту пребивалишта, 39 особа је из Бањалуке, по 16 из Бијељине и Градишке, осам из Добоја, седам из Билеће, шест из Сокоца, пет из Дервенте, по четири из Козарске Дубице, Мркоњић Града и Пала, по три из Вишеграда, Источног Новог Сарајева, Прњавора и Теслића, по двије из Берковића, Брода, Котор Вароша, Лакташа, Модриче, Рогатице, Угљевика, Челинца и Шамца и по једна из Источног Старог Града, Лопара, Приједора, Рибника, Српца, Станара и Шековића", наводи се у саопштењу Института за јавно здравство РС.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је 14 смртних случајева. 

"Ради се о осам мушкараца и шест жена, средње и старије животне доби од којих су пет особа из Бањалуке, по двије из Добоја и Градишке и по једна особа из Бијељине, Челинца, Приједора, Сокоца и Угљевика", додаје се у саопштењу.

(БН  Фото:ЕПА)

Коментари / 0

Оставите коментар