Мрка из болничке постеље позвао адвоката и променио тестамент!

Милутин Мркоњић преминуо је болници у 79. години, а многи су веровали да ће победити и то нико није очекивао, чак ни Ана Бекута.

Забава 01.12.2021 | 22:22
Мрка из болничке постеље позвао адвоката и променио тестамент!

Иако су се лекари борили да спасу Мрку до последњег дана, његово срце ипак није могло да издржи јер је већ десет дана био интубиран и дисао је преко апарата. Како открива извор Стара из болнице, Мркоњић као да је предосетио да из болнице неће жив изаћи, па је пре три недеље звао адвоката да лично дође код њега да промени тестамент. С обзиром да је корона и да су посете забрањене, политичар је потегао све могуће везе да његовом адвокату дозволе улазак у болницу.

 
Milutin Mrkonjić, Dragana Daša Mrkonjić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ДРАГАН КАДИЋ

"Мрка је почетком новембра примљен у болницу где му је уграђен пејсмејкер и његов опоравак је фино текао, нико се није надао да ће му нагло позлити и да ће исход бити овакав. Али он као да је предосетио да више неће изаћи из болнице. У строгој тајности позвао је адвоката како би променио тестамент који је саставио пре десетак година када се званично растао од супруге Драгане, јер су њих двоје још тада одлучили да се неће разводити. Мрка је замолио доктора да направи изузетак и да дозволе његовом адвокату да га посети на пола сата”, открива извор из болнице.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/28/08/2809951_бекута-мрка01-драган-кадиц_фф.јпг?вер=1638353716" алт="Ана Бекута, Милутин Мркоњић Мрка" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

"Чак ни Ана није знала шта се дешава. Адвокат је дошао и Мрка је саставио други тестамент. Стан у ком су живели он и Ана последњих пет година, у Крунској улици на Врачару, оставио је Ани пошто су заједно уложили новац у њега и опремили га луксузним стварима. Други стан у којем је живео са женом Дашом док су били заједно и који је такође на Врачару, оставио је њој. Они нису могли да имају деце, па је било логично да све што има наследе Ана и Даша. Иако се њих две лепо слажу, Милутин није хтео ништа да препусти случају, па је овим поступком обезбедио обе жене. Тек када су га ставили на респиратор, Бекута је сазнала да је Мрка мењао тестамент и било јој је много тешко. Тада је у ствари схватила да је предосетио крај”, завршава извор.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/27/21/2809731_ана-бекута-милутин-мркоњиц_фф.јпг?вер=1638353697" алт="Ана Бекута, Милутин Мркоњић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

(курир.рс/стар)

Коментари / 0

Оставите коментар