Лукас и Ивана открили да ли ће се помирити?!

Медији су летос брујали о свађи Аце Лукаса и Иване Селаков, изазване због дуета који су прво објавили, па га одмах повукли. Дошло је до жестоких оптужби са обе стране, а чини се да су се страсти мало смириле и да би некадашњи пријатељи и колеге ускоро могли да се помире.

Забава 01.12.2021 | 21:39
Лукас и Ивана открили да ли ће се помирити?!

"Добила сам написмено од аутора да имам право ако хоћу песму да објавим сама са њим или неким другим. Размишљала сам, али читава та ситуација ми је била некако онако. Требало је све да буде феноменално, али нажалост неки договори нису испали како треба, па ми је све било безвезе", објаснила је она и додала да јој песма стоји у фиоци и да ће време показати шта ће бити са њом.

 

Што се односа са Лукасом тиче, каже да још увек не комуницирају.

Aca Lukas, Ivana Selakov
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

"Нисам ниједну ружну реч рекла, све ми је то било мало неџентлменски, али сам сигурна да ће се кад тад у будућности наметнути да се сретнемо", изјавила је она.

Певач, са друге стране, каже да се са Иваном није ни свађао и да не сматра да су у лошим односима.

"Десило се то што се десило, нисмо се чули, али ми се не чујемо ни овако. Не видим никакав проблем", рекао је Лукас и додао да би се он Ивани јавио када би је срео.

Да подсетимо, до размимоилажења је дошло због тога што договор око промоције песме није испоштован. Певачица је после тога изјавила да "је била шокирана и тужна, те да је први пут на својој кожи осетила неџетлменско понашање неког мушкарца".

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар