Вриједна донација за Дом “Рада Врањешевић”

У духу друштвено одговорног пословања, Сбербанк а.д. Бања Лука наставља да ослушкује потребе свих категорија друштва, те на тај начин доприноси потребама локалних заједница, а овај пут приоритет су најмлађи, и то они малишани који одрастају без родитељског старања.

Република Српска 01.12.2021 | 12:38
Вриједна донација за Дом “Рада Врањешевић”

Донација дјечијих креветаца као и других неопходних ствари за њихову свакодневницу, попут мадраца, постељине и играчака за кревеце, стигла је данас у Дом за дјецу и омладину без родитељског старања “Рада Врањешевић”.

“Ова донација је само једна у низу активности којима желимо да стварамо чврсте везе са заједницом, те да боље разумијемо њене потребе, а самим тим и допринесемо бољем и напреднијем окружењу за све нас. Дом “Рада Врањешевић” обавља изузетно важан и племенит посао бригом и одговорношћу за сву дјецу и омладину која тамо бораве, те смо се одлучили да нашом донацијом најмлађима, учинимо боравак што угоднијим и квалитетнијим. Задовољство нам је што смо кроз ову донацију пружили помоћ у побољшању услова рада ове установе, те се надамо да ћемо успјети да измамимо осмијех малишанима који овдје бораве” рекла је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација Сбербанк а.д Бања Лука.

Владимир Кајкут, директор Дома “Рада Врањешевић” примио је ову донацију, те овим поводом изразио захвалност Сбербанци која је дала значајан допринос овој установи.

“Донацијом дјечијих креветаца као и додатне неопходне опреме за малишане, Сбербанк а.д. Бања Лука је показала да мисли на наше најмлађе, а на овај начин су омогућени бољи услови за њихов боравак у нашој установи. Овом приликом се још једанпут захваљујемо Сбербанци што је препознала наше потребе и што ћемо уз њихову подршку дјеци, уљепшати окружење у којем бораве, развијају се и напредују.” изјавио је Владимир Кајкут, директор Дома за дјецу и омладину без родитељског старања “Рада Врањешевић”.

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Сбербанк а.д. Бања Лука, која ће се и даље трудити да кроз овакве ангажмане пружи подршку локалним заједницама.

(БН)