Детаљи акције СИПЕ у Зеници: Претреси на 11 локација

Полицијски службеници СИПА-е данас су започели претресе на 11 локације на подручју Зенице, због постојања основа сумње да су почињена кривична дјела организовани криминал, злоупотреба положаја или овлаштења, оштећење повјерилаца, проузроковање стечаја и несавјестан рад у служби.

Босна и Херцеговина 01.12.2021 | 09:18
Детаљи акције СИПЕ у Зеници: Претреси на 11 локација

Претресис е спроводе под надзором и упутствима поступајућег тужиоца Кантоналног тужилаштва у Зеници, саопштено је из СИПЕ.

"Претреси су у току и проводе се у сарадњи са полицијским службеницима Федералне управе полиције, МУП-а Средњобосанског кантона и МУП-а Републике Српске, додаје се у саопштењу.

"У оперативној акција “Зеницатранс” полицијски службеници СИПА-е врше претресе стамбених и службених просторија, у циљу проналаска и привременог одузимања предмета, односно документовања незаконитих активности службених и одговорних особа у Граду Зеница", стоји у саопштењу СИПЕ.

(БН Фото:Илустрација )

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Политика и правда

01.12.2021 09:20

Похапсите све али немојте заобићи Херцеговину или су они још под заштитом. Велики је криминал али даје се осјећај да се неки дјелови БиХ више хапсе а у некима уопште не. Тужилаштво крени да радиш за народ а не против.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

01.12.2021 09:40

Ух јалсе краде на све стране за те фотеље су се људи изборили сад имје упала касика у мед па ко зна кадце опет. Свјеснису они тога зато сад сви краду и капом и саком. Јер ако сиду са владти готовоје зато им се зури да сто висе нахапају. Многоје тако лаксесе обогатит нехо ици копати канал. Њимаје једина среца сто нико за хапање неиде у затвор зато сто и они који ји хапсе су исти као и они. Затосмо пи корупцији нај јаци на свијету. Све пропало зато омладина и бјези главом преко свијета

ОДГОВОРИТЕ