Мркину закониту жену брат склонио у породичну кућу

Брат Драгане Мркоњић допутовао у Србију, преселио је из хотела у породичну кућу и стара се о њој после смрти социјалисте

Србија 30.11.2021 | 22:20
Мркину закониту жену брат склонио у породичну кућу

Након смрти социјалисте Милутина Мркоњића, читава јавност у Србији питала се где је његова законита супруга Драгана Даша Мркоњић, поред које је почасни председник СПС желео да буде сахрањен у породичној гробници.

Како Курир сазнаје, брат Драгане Мркоњић допутовао је из Канаде у Србију и преузео бригу о њој.

Даша је последњих година живела у једном престоничком хотелу, одакле ју је брат одвео и сада се брине о њој. Претпоставља се да је Дашу преселио у њихову породичну кућу.

У добрим односима

Милутин и Драгана су више од 30 година били у браку, никад се нису развели, а остали су у добрим односима иако је Мркоњић последњих десет година провео у вези с певачицом Аном Бекутом.

Подсетимо, српски политичар, почасни председник СПС и посланик Милутин Мркоњић преминуо је у 79. години у суботу, 27. новембра, у Београду на Институту за кардиоваскуларне болести Дедиње, а биће сахрањен у четвртак у Алеји заслужних грађана, када ће бити одржана и комеморација.

Мркоњић је, иначе, како смо раније писали, са супругом Драганом купио породичну гробницу пре 28 година, а „план и програм“ сахране оставио је у аманет управо супрузи, да га сахрани у сандуку с петокраком, јер је веран комунистичкој идеологији.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Емина2

30.11.2021 22:20

паметно од брата, 30 г и 9 г...мислим...прехрабра зена. И сви иду Ани на сауцесце,,, а заједницка гробница..а није се хтио разесри...сваста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

01.12.2021 15:21

Исти као Зукорлић, двије жене јавно и још деда испаде фрајер.

ОДГОВОРИТЕ