Због побожне породице крила свој таленат!

Љиљана Црњански из Бијељине, одувијек је имала жељу да се бави пјевањем, али силом прилика је постала фризерка.

Забава 30.11.2021 | 20:12
Због побожне породице крила свој таленат!
Такмичарка потиче из побожне породице, у којој се није очекивало да женско дијете буде пјевачица, услед чега је одустала од својих жеља из дјетињства.
 
"Моја бака је увек говорила: "Ти ћеш Љиљана бити фризерка", а ја сам маштала да будем певачица. Не бих да повредим делатност, и сама сада певам али у то време је то било страшно", испричала је она за Гранд Онлине. 
 
Своју љубав према музици неговала је и током одрастања, а признаје да за њен таленат не зна велики број људи, већ само породица и блиске пријатељица. Ипак, не крије да редовно пева у свом салону.<бр /><бр />"Имам четири огледала у салону и ту певам. Приметим ја како шета полицајац и ја кад год га видим заћутим, а он се насмеје. Једном сам се враћала са једне свадбе и заустави нас полиција, кад оно тај полицајац и каже ми: "А ви сте она фризерка што пева" и мене ту било срамота", испричала је такмичарка из Бијељине.
<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-11-30/11302021063419.јпг" алт="" wидтх="1500" хеигхт="1000" /><бр /><бр />Она се тренутно бори за пролаз у други круг такмичења, те се нашла у онлине гласању, које се затвара у поноћ.<бр /><бр />С тога, уколико још увијек нисте гласали, право је вријеме да подржите нашу суграђанску, кликом  <а хреф="хттпс://гранд.онлине/никад-није-касно/вотинг">ОВДЕ.
 
(Грандонлине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боки

30.11.2021 20:21

Одлично пјеваш госпођо, никад није касно, настави професионално, музиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

05.02.2022 16:54

Хвала