Чини ми се да ћу потписати Закон о експропријацији

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је Закон о експропријацији.

Србија 30.11.2021 | 13:09
Чини ми се да ћу потписати Закон о експропријацији

На питање да ли се консултовао са правницима, он је рекао "да му се чини да ће га потписати".

"Тражио сам мишљење правних саветника и тражићу их још... Мени се чини да ћу да потпишем, али још нисам сигуран... Мислите да се нечега плашим? Постоје људи којима нема начина да претите, јер се ничега не плаше. Сем Бога и суда историје. Баш ме брига за демонстранте. Рачуне полажем народу на изборима... Улици нећу да подилазим", навео је Вучић.

Говорећи о демонстрацијама, председник је истакао да је проверио да је јавно мњење "веома лоше реаговало" на блокаде путева и демонстрације за викенд.

Поновио је да ниједан закон нема везе са Рио Тинтом. Он је, такође, подсетио да је пређашња власт потписала уговоре са Рио Тинтом.

(Б92  Фото:Тањуг)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ис

30.11.2021 12:52

Колико се Србија дигла против овог закона о експропријацији. Људи се буне апсолутно са разлогом. Доноси се закон да ти дрзава мозе одузети земљу ма колико се ти противио. Е сад кад се сјетим да је такав исти закон влада Српске донијела прије 7-8 година и нико ни А није рекао…

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

30.11.2021 13:28

Па када контролисес све медије,ста си друго оцекивао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПитамСеПитам

30.11.2021 14:47

Хало људи....какво су они себи право дали!!! Разумијем да ће он и слични моћи своју дјецу послати у земље са високим еколошким стандардима да дишу чист ваздух и пију здраву воду. Док ће они који остају овдје у плућима имати честице никла и олова, а у води пити литијум!!! Чиме су уцјењени да багателно дају оно што смо кроз историју чували и за шта се крв проливала?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

30.11.2021 14:53

Све зиво си продао, у Србији висе ниста није српско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рио АВ

30.11.2021 15:43

Ста цу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролетер

01.12.2021 08:14

Устај Карађорђе, вријеме је. Опет отимају наше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мученик

02.12.2021 14:09

Ко може да ти верује? Обећао си, када си долазио на власт, да нећеш смањивати пензије, ти ниси је смањивао, већ отимао бездушно читавих четири године. Обећао си да нећеш се кандидовати за председника, па си склонио Тому Диплому и засео у председничку фотељу. Тако ћеш најзад поново себе демантовати, остаћеш председник СНС до даљнег, убедиће те чланови странке и осталих. Још се нећкаш да ли да поново будеш на листи на председничким изборима. Нећеш, ако се лажемо. Уколико не будеш председник, пропашће држава. Не играј се с државом и гласачима. По твоме ми смо најразвијенија земља економски. Тако, нећеш ни да потпишеш Закон о експропријације, ако већ ни си урадио. Ако је и од тебе, довољно је. Доста су нам лажи! Не остављај нас на цедилу, ха, ха... ха.

ОДГОВОРИТЕ