Млади политичари грађанима Српске да врате наду

„Људи су изгубили наду у боље сутра, зато нова поставка младих политичара мора грађанима Српске вратити наду“, поручио је Милош Станишић, предсједник Градског одбора ДНС-а Бијељина, наводећи да је дио обећања које су дали млади политичари већ испуњен.

Република Српска 30.11.2021 | 10:58
Млади политичари грађанима Српске да врате наду

"Оно што је изостало у политици претходних година је поштење и искреност са којом се иде у политику. Политика се сматра за непоштено занимање, зато ми млади немамо прилику ни да покажемо шта бисмо урадили. Али примјер Драшка Станивуковића, градоначелника Бањалуке даје наду. Све што је обећао већ испуњава", казао је он.

Станишић је присуствовао рушењу нелегално изграђене Кајак терасе, те преноси тамошњу енергију.

„Тим чином враћена је људима нада. Да, овдје може да се бори против приватне државе. Људи који су били ту су то осјетили. Овдје институције раде свој посао, јер тим чином је испуњено још једно обећање у низу него је јасно стављено до знања: Млад човјек дао је храбро обећање и задао ударац најјачим слојевима у нашем друштву. То је испуњено, а ово је само почетак. Добар крај године, а добар почетак сљедеће године. Народ је изгубио слику за боље, а ми се трудимо да живимо у бољем времену.“

Одборници опозицији у Бијељини немају скупштинску већину, самим тим се њихови приједлози не усвајају, каже Станишић.

Он наводи да није битно шта се предлаже, него ко предлаже, те да главни човјек СНДС-а у Бијељини управља свим одборницима те странке. А ништа другачије, по ријечима Станишица, није ни на нивоу Републике Српске.

"Не усвајају наше приједлоге, али није ни чудо. Када сам испред удружења угоститеља био код премијера Републике Српске и министра финансија сваки њихов одговор зависио је од Милорада Додика, а одобрили нам нису ништа, јер сам ја из редова опозиције. И тако данас функционише све у Републици Српској", истакао је Станишић.

Без подршке скупштинске већине не може ништа, па је Милош Станишић сам одлучио да свим становницима Бијељине поклони часове бесплатног пливања у комплексу „Етно село Станишићи“, који крећу од данас.

"Малим корацима према великим стазама", каже Станишић.

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Сисоје

30.11.2021 10:13

То млади, сад или некад. Пардон никуд, ваљда...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је Сисоје

03.12.2021 19:23

И млади би мало у политику.Ста цес кад су предузеца затворена.Све док ниси свој на своме,нема напретка.Ко одлуцује о томе ко је на своме а ко није? Еееее то је та туга голема.

Name

Само не ми

30.11.2021 10:36

Може ли ико да приупита Аустријанце,онако информативно уз кафу,да они изврше поново анексију БИХ?Може и Њемачку,Швицарску или Шведску,не бирамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

30.11.2021 11:23

Хахаха, ваљало би..макар у Аустрију

Name

Лака

30.11.2021 11:32

Ре. Ето референдумског питања за РС и БиХ а не режимске глупости. Питање би гласило.. Да ли сте ви за анексију једне од наведених држава, да или не. Тиме би све ријешили и не би млади људи бежали тамо већ би они дошли овде и владали....

Name

Дензел

30.11.2021 10:49

Као да сте рекли грађанима Зворника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

30.11.2021 10:58

Када грађаниРС буду сами себи вратили наду онда им неће требати ни младе ни сраре снаге

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

30.11.2021 11:01

Политика на овим просторима је смрдљиви контејнер који окупља највећу поган, били они млади или стари све једно. Никад овдје није било нит ће бити како ваља, историја непобитно показује. Не треба се заносити илузијама, превиђе их је за сво ово вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

30.11.2021 11:01

Млади политичари требају преузети ствари у своје руке, а једног треба послати у Задругу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

закључак

30.11.2021 11:23

У политици не могу ниако да видим особу , чији су родитељи "пропустили" да прибаве неопходне сагласности од Одјељења за урбанизам за све изграђене објекте у оквиру комплекса Етно село "Станишићи". Зна ли народ колики је то новац који је ускраћен градском буџету ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

30.11.2021 11:57

Браво за младе политицаре,јос да се манете национализма ,да се поцнете бавити економијом да позовете дијаспору у помоц,да им отворено казете да је РС и њихова дједовина па да са јос висе зара и воље у њу долазе и улазу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринко

30.11.2021 12:43

На младима свијет остаје пуна подршка

ОДГОВОРИТЕ