Мрка није имао децу а Анину унучад је волео ко своју, ово им је оставио у аманет!

Високи функционер Социјалистичке партије Србије, омиљени политичар међу естрадом, Милутин Мркоњић преминуо је пре два дана у 80. години у Београду, на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње".

Магазин 29.11.2021 | 21:44
Мрка није имао децу а Анину унучад је волео ко своју, ово им је оставио у аманет!

За собом је оставио супругу Драгану, с којом није живео последњу деценију, али није желео да се разведе јер она, како је истицао, сем њега није имала никог. Иако је волео певачицу Ану Бекуту и с њом провео, како је сам волео да каже, најлепше године свог живота, бринуо је и о званичној супрузи, коју је до смрти поштовао. Нису имали деце, због чега су и они Ана веома жалили. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/27/21/2809753_милутин-мркоњиц-3_фф.јпг?вер=1638188548" алт="Милутин Мркоњић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ПАПАРАЗЗО ЛОВ <див цласс="адс"> 

- Жао ми је што се Милутин и ја нисмо срели раније и што нисмо имали шансу да будемо родитељи. Често се шалимо и причамо како би нам се дете звало и да ли бисмо више во- лели девојчицу или дечака, јер наша љубав је веома јака, а сматрам и да би Милутин био одличан отац. Према мом сину се понаша као прави отац, а према мојим унуцима као деда - истицала је Бекута у својим ранијим интервјуима.

Нема од бола због губитка вољеног партнера, Ана није била у стању да говори за медије. Замолила је за разумевање и истакла да пролази кроз најтежи период у животу. Ипак, на Инстаграм профилу објавила је њихову заједничку фотографију у црно-белој боји и исписала стихове своје песме: "Сваки дан наше љубави два су дана сећања..."

Љубавна прича Ане и Мрке била је филмска. Упознали су се 2012. године, а према певачициним речима, њихов сусрет био је случајан, неплански и судбински. - Једина с естраде коју нисам знао била је Ана. Упознали şмо се на концерту Шабана Шаулића, она је дошла и узела микрофон. Питао сам ко је ова жена, они ми рекоше да је то Ана Бекута. Нисам је препознао, видео сам је на телевизији раније, али нисам знао да тако изгледа. Она је дошла, отпевала две песме, ја сам платио те две песме, није била мала лова. Ставио сам руку око њеног струка, а она ми је рекла: „Склоните руку, ви сте ожењен мушкарац“, а ја јој на то кажем: „Вратите ми паре онда“ - испричао је својевремено Мркоњић у једној емисији. Ана се том приликом надовезала на његову причу.

- Заиста сам му то рекла кад сам видела бурму на његовој десној руци, коју је после скинуо и објаснио ми свој статус додала је она. Они су тада исприча ли и да би волели да њихова љубав траје до краја живота и открили да им многи говоре да је њихоприча инспиративна и да им враћа ва веру у љубав. Ја сам се једноставно препустила и рекла нека Бог пошаље оно што мисли да ми треба. Немојмо губити наду без обзира на крахове и бродоломе. Прави човек појави се онда када сте спремни за то, када заволите себе. Ја сам се заиста начекала, прва половина живота прошла ми је у тражењу. Када смо се упознали, имала сам 52 године, он скоро 70. Но, да смо се раније срели, можда се не бисмо препознали. Није баш да у двадесетим и тридесетим знамо шта је љубав. Тек касније то схватамо, када се с мудрошћу и искуством неке вредности поставе на своје место -истакла је тада Ана.

На питања о браку са Милутином, одговарала је са осмехом, као да није жалила због тога што није његова жена и пред Богом.

- Не планирам да се удам, нисам луда. Хоћу да будем слободна, а поверење између нас постоји од самог старта. Брак ионако ништа не и променио - истицала је она, сигурха у љубав коју су осећали. Веза отпочела је 14. фебруара 2012. године, на Дан заљубљених, и они су тај датум сваке године славили као њихов. Иако су некада имали пословне обавезе, па нису могли тад да буду заједно, вече је било њихово. Последњу, девету годишњицу своје љубави дочекали су с великим жаром, и не слутећи да ће им то бити последња коју ће заједно обележити.

- Обележавање годишњице ће проћи скромније јер није округла. Спремамо се за наредну, за десет година. Ову ћемо прославити у кругу породице, нећемо правити ништа велико. Али радујемо се наредној, коју ћемо уприличити гала прославом - рекла је певачица прошле године.

Ипак, наредну, округлу, нису дочекали.

Подсетимо, Милутин Мркоњић, политичар и дугогодишњи партнер певачице Ане Бекуте, преминуо је пре два дана на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње", где се последњих недеља лечио од срчаних сметњи и тегоба. Стање му се 18. новембра нагло погоршало. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/27/21/2809735_милутин-мркоњиц-1_фф.јпг?вер=1638188598" алт="Милутин Мркоњић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ <блоцкqуоте>

<стронг>Анин унук је Мркин наследник

Будући да није имао своју децу, Аниног сина Игора доживљавао је као свог, а певачицине унуке је такође гледао као своје. Унука Соња и унук Бранко били су и његови унуци, а у Бранку видео је свог наследника. На Мркин предлог, Бранко је уписао Факултет за информационе технологије јер му је деда, како су га звали Анини унуци, објаснио да је у ИТ-ју будућност .

- Мене мора неко да наследи, а то ћеш бити ти - често је говорио Бранку Мрка, а овај му је одговарао да ће то бити тешко јер њега нико никада неће моћи да наследи. Милутин Мркоњић недавно је унуцима купио аутомобиле да би могли да возе бабу на наступе и брину се о њој када њега више не буде. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/28/09/2809983_сцреенсхот-6_фф.јпг?вер=1638188583" алт="Ана Бекута, Милутин Мркоњић Мрка" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/ало)

Коментари / 0

Оставите коментар