Овај покојни певач је лансирао њену каријеру и назвао Чудом из Касидола!

Певачица Драгана Мирковић отворила је душу и присетила се својих корена, почетка каријере и родног Касидола, који увек радо посећује.

Забава 28.11.2021 | 19:14
Овај покојни певач је лансирао њену каријеру и назвао Чудом из Касидола!

 То је нешто најлепше и највећи показитељ о каквој особи се ради. Ту нема преваре, мада кад бих и хтела да сакријем нешто или преварим, не бих умела. Јавност зна доста о мени, као и у мом селу. Да ли је то најлепше место на свету, не знам, али мени јесте. Касидол је увек на мом првом месту, а на другом је сада Беч, место где живим са својом породицом - прича певачица у емисији "Премијера - Викенд Специјал", и наставља:

- Било је другачије време, биле су играчке уместо компјутера и телефона. Возили смо бицикле, родитељи су нас пуштали по читав дан да се играмо напољу. То неко спајање са природом од рођена је било нешто савршено, јако сам тужна што новије генерације то немају, сигурна сам да би било лепше него данас - искрена је Драгана.

Dragana Mirković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК

Мирковићева је открила и да ли њена деца посећује њено родно место.

- Како да не, баба и деда живе у Касидолу, обавезно их посећују, као и ја. Ових последњих годину и по дана нисмо, због целе ове ситуације са короном, па је то оправдано, али овако увек кад имамо прилике, одемо и дружимо се. Обожавају да посете моје родно место - прича она.

Драгана је признала да у почетку уопште није хтела да се бави певањем, али да је силом прилика пристала да заплови у музичке воде.

- Не знам колика је случајност или нека моја заслуга, али уопште нисам била за то да се бавим певањем. Као дете су ме сви знали због гласа, обавезно су ме стављали у све приредбе, то је мени било тако оптерећујуће, јер сам била веома стидљива. Мени је то била траума, када сам морала да изађем пред велики број људи, али шта ћу, увек сам морала да испоштујем. Хтела сам да наставим школовање, али су неки људи из Београда чули да нека мала из Касидола зна да пева, нисам могла да их одибјем! Имала сам лепо одрастање, имам дивних успомена и негде сам сигурна да се све догодило онако како је требало - открива музичка звезда, па се присетила Предрага Живковића Тозовца, који је започео њену каријеру.

- Покојни Тозовац је на мом првом телевизијском гостовању назвао "Чудом из Касидола". То појављивање у "Фолк паради" је било велика ствар у то време, пред мој наступ ме је Тозовац најавио тако... Можеш да замислиш осећај! Тако је све кренуло - причала је Драгана.

Dragana Mirković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар