Ана објавом о Мрки расплакала многе: Сваки дан наше љубави два су дана сећања!

Ана Бекута огласила се на друштвеним мрежама емотивном фотографијом и стихом своје песме, поводом смрти дугогодишњег партнера Милутина Мркоњића Мрке.

Магазин 28.11.2021 | 15:14
Ана објавом о Мрки расплакала многе: Сваки дан наше љубави два су дана сећања!

Српски политичар, почасни председник СПС и народни посланик Милутин Мркоњић (79) преминуо је у Београду у Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње", а сада је певачица многима на Инстаграму натерала сузе на очи.

 
Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić Mrka <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Она је објавила фотографију на којој је покојни партнер грли, па је навела стихове своје песме:

"Сваки дан наше љубави два су дана сећања."

Колеге су јој испод фотографије изјављивале саучешће, а међу њима и колегиница Драгана Мирковић.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/28/09/2809983_сцреенсхот-6_фф.јпг?вер=1638087438" алт="Ана Бекута, Милутин Мркоњић Мрка" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

"Ја сам се једноставно препустила и рекла: нека Бог пошаље оно што мисли да ми треба. Немојмо губити наду без обзира на крахове и бродоломе. Прави човек појави се онда када сте спремни за то, када заволите себе. Ја сам се заиста начекала, прва половина живота прошла ми је у тражењу. Када смо се упознали, имала сам 52 године, он скоро 70. Но, да смо се раније срели, можда се не бисмо препознали. Није баш да у двадесетим и тридесетим знамо шта је љубав... Тек касније то схватамо, када се с мудрошћу и искуством неке вредности поставе на своје место", истакла је Ана пре неколико месеци.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/11/28/08/2809951_бекута-мрка01-драган-кадиц_фф.јпг?вер=1638087644" алт="Ана Бекута, Милутин Мркоњић Мрка" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар