Брајан Адамс два пута у мјесецу ковид позитиван

Познати канадски музичар Брајан Адамс открио је да је позитиван на ковид-19, други пут за месец дана, а амерички епидемиолог Ентони Фаучи наводи да је могуће да се код њега вирус задржао у организму.

Свијет 28.11.2021 | 11:03
Брајан Адамс два пута у мјесецу ковид позитиван

Адамс је допутовао у четвртак у Милано да би представио календар Пирели за 2022. који је фотографисао, где је тестиран по доласку на милански аеродром Малпенса, преноси ЦНН.

Канадски рок певач је открио да је позитиван на корона вирус у објави на Инстаграму која је укључивала његову фотографију у соби након што је тестиран, а затим како седи у колима хитне помоћи, која су га одвезла на поузданији ПЦР тест.

У октобру, Адамс је морао да одустане од наступа на свечаности поводом увођења у Кућу славних рокенрола, након што је утврђено да је позитиван на корона вирус.

Његов портпарол је тада рекао да је Адамс "потпуно вакцинисан и да уопште нема симптоме".

Водећи амерички епидемиолог Ентони Фаучи је у петак за ЦНН изјавио да, иако не жели да спекулише о Адамсовом случају, „може бити да он и даље има вирус у себи и да је због тога био позитиван пошто се његов организам није ослободио вируса."

„Утврдили смо да када се људи са ослабљеним имунитетом заразе, може да се деси да им се вирус задржи", рекао је Фаучи.

Он је напоменуо да не зна ништа о здравственом стању познатог музичара, и да заиста нерадо даје било какав коментар о томе. 

(Тањуг/ фото: Ценг неwс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маxим

28.11.2021 12:35

Дајте висе молим вас. Не негирам вирус али ко јос вјерује у ове глупости посебно Фауцхија који је на платном списку како би врсио пресинг на људе да примају експериме тални третман зван вакцином. Не тврдим такодјер да је то завјера да нас убију или ста вец али тврдим да је то циста фармако-економија и да не мозе нико да нам узме право на избор. Ко год тврди да смо себоцни ево сад и званицно имате потврду да вакцинисани скоро једнако преносе вирус као и невакцинисани.

ОДГОВОРИТЕ