Преминуо Милутин Мркоњић

Српски политичар и народни посланик Милутин Мркоњић преминуо је у Београду у 79. години, након што му се здравствено стање нагло погоршало, а ту вијест потврдио је и Ивица Дачић.

Магазин 27.11.2021 | 21:25
Преминуо Милутин Мркоњић

Милутин Мркоњић, политичар и дугогодишњи партнер певачице Ане Бекуте изгубио је најтежу борбу на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње", гдје се посљедњих недјеља лијечио због изражених срчаних сметњи и тегоба.

Мркоњићу се прошлог четвртка, 18. новембра, стање нагло погоршало, а лекари су тада саопштили да је његово здравствено стање озбиљно.

Његово тренутно здравствено стање је озбиљно, а Конзилијум лекара Института за кардиоваскуларне болести "Дедиње" предузима све неопходне мјере интензивног лијечења. О здравственом стању пацијента Милутина Мркоњића Конзилијум ће известити јавност у одговарајућим терминима - навели су тада у саопштењу Института "Дедиње".

Подсјетимо, он је претходно, почетком новембра, завршио на кардио-васкуларној клиници у Београду гдје му је уграђен пејсмејкер. У августу мјесецу оперисао је срчане залиске, и то новом методом, преко препона.

Партнерка Ана Бекута била је уз њега до последњег тренутка и свакодневно га је обилазила на клиници. Њих двоје су били у љубави 10 година.

(Нова.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар