Вучићев СНС обиљежава 13 година постојања

Српска напредна странка обележава 13 година од оснивања странке и тим повод ће у поподневним сатима одржати свечану академију.

Србија 27.11.2021 | 13:14
Вучићев СНС обиљежава 13 година постојања

Прије свечане академије, СНС одржава изборну скупштину странке, која ће бити затворена за јавност.

У Хали спортова “Ранко Жеравица” на Новом Београду, почела је изборна скупштина Српске напредне странке, на којој ће бити усвојен Извештај о раду СНС, програмска начела странке и изабрано руководство.

Скупштином председава лидер СНС Александар Вучић, који члановима странке представља извјештај о раду.

На почетку обраћања рекао је да ће покушати да реално сумира резултате који су постигнути и укаже на проблеме са којима се странка суочавала.

Чланови странке дочекали су председника Вучића аплаузом када је улазио у халу. Скупштини странке, између осталих, присуствују чланови странке Ана Брнабић, Синиша Мали, Дарија Кисић Тепавчевић, Никола Селаковић, Томислав Момировић, Горан Весић, Маја Гојковић, Јадранка Јоксимовић, Ирена Вујовић, Милош Вучевих, Марко Ðурић, Марија Обрадовић, Александар Шапић, Небојша Стефановић, Јоргованка Табаковић, Зоран Ðорђевић…

Скупштини присуствује 3.690 делегата, од укупно 4.000. Скупштина СНС одржава се иза затворених врата, а на њој ће, према дневном реду, бити разматрана и усвојена и политичка начела те странке, која су у петак представили Ана Брнабић, Синиша Мали и Александар Шапић, преносе београдски медији.

(БН/Тањуг Фото: Тањуг) 

Коментари / 0

Оставите коментар