Бивша љубавница Халида Муслимовића изнела нове детаље спора са певачем!

Халид Муслимовић без длаке на језику и даље напада своју бившу љубавницу Соњу Башић

Забава 26.11.2021 | 17:25
Бивша љубавница Халида Муслимовића изнела нове детаље спора са певачем!

Наиме, он је за медије испричао да процес са њом још увек није завршен, али да се ситуација стишала.

Поред тога је додао да је он пружио руку, а био повучен на дно, те да је за нешто крив, сигурно би био у затвору. На његове изјаве сада се за "24седам" огласила и Соња, која је до детаља испричала све о процесу који се и даље води против њега, те открила шта је све оно што Халид покушава да сакрије.

Sonja Bašić, Halid Muslimović <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Драган Кадић, Марина Лопичић

- Халид је одавно на дну, али изгледа да тога није свестан. Нисам ја могла да га одвучем тамо где је он већ, било би обратно. Он хоће мене да понизи, али не успева. Два пута је осуђен, прво у суду у Бањалуци у фебруару ове године, за два кривична дела - насиље и угрожавање моје сигурности. Друго, осуђен је и по пресуди суда из Приједора, по којој је дужан да ми врати новац који сам му позајмила, а у питању је сума од 87.000 евра. Халид се исмева не само мени, него свакој жртви насиља, свако може да види какав је он тип човека, сада га сви добро знају. Мој адвокат Драган Толимир и ја смо на Виши суд ставили жалбу и у томе ћу победити, да се овом насилнику додају условно три године затвора, да може следећи пут да мисли боље пре него што удари жену - рекла је Соња, те додала да би он у Аустралији добио најмање 16 година затвора за дело за које га она терети:

- Да сам на његовом месту, не бих имала чему да се смејем. Он је отац, има ћерку, нека га буде срамота да се исмева нечему таквом што је урадио. Он је насилник и за то је осуђен, ја сам се три године борила за своју правду и победила сам га не само за себе, већ за сваку жртву насиља.

Како каже, њен циљ је сада да он добије условну казну затвора и да на тај начин заштити "његове будуће жртве":

- Сведочила сам о томе какве сам трауме имала, судија ме је питао какву казну желим, ја сам тражила затвор. Али сам свесна, нажалост, да су у овој земљи казне за такве ствари минималне. Више је мој адвокат био љут него ја. Много је емоција прошло кроз моју главу тада, то је велика борба, ја сам девет пута долазила из Аустралије по своју правду. Знала сам и била сам свесна да су мале шансе да он добије затвор, али ставили смо жалбу на Виши суд и то ћемо сигурно добити. Тражимо да се условно додају три године, да барем могу да спасем следећу његову жртву, да не мора она да доживи трауму коју сам ја доживела.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/02/05/18/2133649_2025--драгана-удовициц_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/02/05/18/2133649_2025--драгана-удовициц_фф-с.јпг?вер=1637925163" алт="Халид Муслимовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Драгана Удовичић

Међутим, ово није све, јер како Соња истиче, тужила га је по два основа за клевету:

- Он кад год даје изјаве само клевета, гледа да ме понизи, али без доказа. За сваку тужбу смо тражили по 10.000 марака, да се научи памети да не говори ствари за које нема доказ. Он зна добро о чему се ради, не бих ја о томе поново. Нека донесе доказ ако га има. Нисам ја једина коју је он покушао да превари за паре, има још једна жртва, још једна жена, а он је одмах почео да прича да је она преварила двоје људи и да је била заљубљена у њега. Он само гледа да понижава своје жртве. А само се правдом, уз доказе, може све доказати. Зато се не секирам, једино се Бога бојим, а он нек се спрема за судове.

Но, није Халид једини са којим је његова бивша љубавница у спору. Наиме, она је открила и да је на суду са његовом ћерком.

У марту ове године у Приједору је почео процес оспоравања имовине, где сам ја на суду са његовом ћерком Лејлом Муслимовић. Он је човек целу породицу умешао у своје блато. Покушавао је оно што доста људи покушава да избегне, да врати паре које је дужан. И тако је пребацио имовину на своју ћерку, а ја ћу и њу победити. Доказа имам колико треба, сведока, адвоката, све то постоји, он нема излаза. Кућа 100 посто има да се оспори и ја ћу бити исплаћена, добићу оно што ми припада. Нек он дође на суд са доказима, а то што лапрда около ме не занима - закључила је Соња за медије.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/05/30/16/2588637_сцреенсхот-17_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/05/30/16/2588637_сцреенсхот-17_фф-с.јпг?вер=1637925152" алт="Халид Муслимовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Премијера

(Курир.рс/24седам)

Коментари / 0

Оставите коментар