Брена разјаснила мистерију да ли су она и Боба усвојили дечака?!

Вест која је пре извесног времена шокирала многе јесте да су Лепа Брена и њен супруг Слободан Боба Живојиновић усвојили дечака, а многи су мислили да је реч о обичном трачу.

Забава 26.11.2021 | 14:59
Брена разјаснила мистерију да ли су она и Боба усвојили дечака?!

Међутим, један телевизијски снимак потврдио је да у Брениној и Бобиној кући живи дечак који певачицу ословљава са "мама". Многи мисле да је реч о добро смишљеном маркетиншком трику.

Lepa Brena
фото: Курир Телевизија

- Џонијеве родитеље, Делију и Виктора, Боба и ја упознали смо на пријему у нашем дипломатском представништву у Манили. После краћег разговора, схватила сам да смо на истој таласној дужини, па сам им понудила да дођу у Београд и помогну нам у одржавању домаћинства. Пошто је Џони био беба, Делија и Виктор су се двоумили да ли би требало да прихвате наш позив. Међутим, убрзо су донели позитивну одлуку. Преселили су се у Србију, регуларно су се пријавили и сада живе у Слободановој и мојој кући на Бежанијској коси - појаснила је Брена.

- Када ја та вест букнула, остала сам затечена. Тих дана имала сам многобројна снимања и нисам желела да дајем изјаве, нити да узурпирам приватност Џонијевих родитеља. Они не желе да се медијски експонирају, нити сматрају да би њихов син требало да се појављује у јавности, и ја то, као њихов послодавац, апсолутно поштујем. Дечакови родитељи су живи и здрави, и нема ни говора о усвајању. Али, то ме не спречава да Џонија доживљавам као део моје породице. Иначе, Џонијеви родитељи су одмах по доласку у Београд сина уписали у вртић, како би могли да се посвете обавезама у дому Живојиновића. Дечак се одлично уклопио у ново окружење и са три године већ је говорио три језика: филипински, енглески и српски- казала је певачица.

- Много ми је привржен и искрено сам га заволела. Радујем се сваки пут када га уместо његових родитеља водим у вртић. То ми причињава велико задовољство. На путу од куће до вртића шетамо и причамо, а када га оставим васпитачицама, весело ми маше и каже: „Ћао, мама“ или „Ћао, Брено“ - причала је фолк звезда наглашавајући да упркос емоцијама које гаји према дечаку није ни помишљала на усвајање.

Lepa Brena
фото: Принтсцреен

(курир.рс/свет)

Коментари / 0

Оставите коментар