Дарко и Марина правили хаос у суду: Цењкали се око алиментације!

Дарко Лазић и његова бивша партнерка Марина Гагић наводно су се срели очи у очи у Основном суду у Руми, где је одржано друго рочиште по њеној тужби за старатељство и алиментацију.

Забава 25.11.2021 | 18:24
Дарко и Марина правили хаос у суду: Цењкали се око алиментације!

Како Телеграф сазнаје, у судници је дошло до конфликта између бивших партнера који нису могли да се договоре око висине алиментације, али и старатељства над њиховим сином.

- Марина је дошла прва, а Дарко је каснио. Чим је рочиште почело дошло је до несугласица. Дарко је одмах устао и рекао како он нема примања и како за дете може да издвоји 25.000 динара месечно, чему се успротивила друга страна. Маринин адвокат је истакао како за прво дете даје дупло више и да то није у реду - говори извор.

- На то је устао Дарко и рекао да Лорена живи у граду и да је за дете које живи у граду потребно и више новца што је Марину тотално изреволтирало. У свом излагању она је рекла како је то срамно и како неће дозволити да се понижава њено дете само зато што живи на селу. Дарко је на то устао и рекао "Добро, ето, могу да дам 30.000" на шта му је она добацила: "Нисмо на пијаци па да се ценкамо. У питању је твоје дете" - завршава извор.

Darko Lazić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар